czesc
nocka tez z jednym płaczem idzie pierwsza 5
wczoraj byliśmy u lekarki po skierowanie i odrazu na bilansie , wszystko ok kuba waży 13 kg i ma 88 cm , i ma siadać po turecku tak jak kiedyś mówiła Natka
i mamy ściągnąć pampersa i zaczynamy ostro naukę po raz 2 bo za pierwszym razem już było prawie ok ale się nie udało
może teraz się uda
nasza lekarka twierdzi ze kubus nie ma żadnej wady ,jak nie ma wady to co mówię wam już nie mam siły
poza tym kurier miał być we wtorek a dziś dopiero będzie ,jak będzie
brawo dla Pelusia i Oskarka
za nocnikowanie
Natka super że pożyczka przyznana
powodzenia
oby się wam wszystko udało
kaisekk trzymam kciuki za samochód
poza tym przyjechała moja teściowa ,kuba o dziwo ja poznali odrazu chciał z nią iść na spacerek i bawić sie z nią
no i ta z nim poszła na chwileczkę a po południu już nie miała czasu bo zaczynają remont a w sobotę jadą na wczasy no i tyle się nacieszyła wnusiem
jak mnie ta baba wkur... jej gadanie przez tel jak ona nie tęskni za kubusiem ,jak by chciała sie z nim bawić
no i od poniedziałku doglądanie remontu na głowie T ,a oni na wczasach ,potem wrócą będzie sprzątanie po ,no i nasz wyjazd i tyle sie babcia będzie widziała z wnukiem
możecie wieżyc lub nie i nie wiem czy wam mówiłam ,jak kubus miał 3 tyg przyjechała i przyszła do nas dosłownie na 10 minut bo musiała iść sie przepakować bo jechali na wczasy tego samego dnia co przyjechała ,wiedząc ze nie mam przy sobie nikogo do pomocy(mojej mamy nie bylo bonie mogla, babcia w dniu urodzenia kubusia była w autobusie do sanatorium) ale daliśmy sobie rade sami i nadal dajemy
ale nigdy jej tego nie wybaczę
i kiedyś na pewno jej powiem ze mam zal
i w ogole to ona teraz fochy strzela bo nie idziemy na wesele do jej znajomych syna a ja mam to w d... ja ich nie znam , niech sobie t idzie z nimi jak chce mam doscrobienia czegos bo wypada , jej tez wypadało pomóc synowej przy 3 tyg wnuku a pojechała na wczasy
przepraszam ze żale
ale coś w ostatnim czasie mi źle , chyba łapie jakąś depresje czy coś nie wiem sama