niech sie wczsuja wakacje sa i pogoda jest wymarzona tylko odpoczywac

jakos ostatnio nikt nie zostawia wpisiku na moim blogu

jakos tak wyszlo...
 jakos tak wyszlo... 
  , dzis idziemy znowu, podotrzymujemy towarzystwa cioci
 , dzis idziemy znowu, podotrzymujemy towarzystwa cioci  a Oskar sie wyszaleje...
 a Oskar sie wyszaleje... za 2 dni tak mneij wiecej jmuz mozemy ja odebrac... i dzis T jedzie auto ogladac do Goleniowa pod Szczecinem i w ogole sie ciesze jak glupia
  za 2 dni tak mneij wiecej jmuz mozemy ja odebrac... i dzis T jedzie auto ogladac do Goleniowa pod Szczecinem i w ogole sie ciesze jak glupia  byleby tylko ruszylo
 byleby tylko ruszylo 

i mamy ściągnąć pampersa i zaczynamy  ostro naukę po raz 2 bo za pierwszym razem już było prawie ok ale się nie udało
  i mamy ściągnąć pampersa i zaczynamy  ostro naukę po raz 2 bo za pierwszym razem już było prawie ok ale się nie udało   może teraz się uda
  może teraz się uda   

za nocnikowanie
  za nocnikowanie powodzenia
  powodzenia   oby się wam wszystko udało
  oby się wam wszystko udało  no i ta z nim poszła na chwileczkę a po południu już nie miała czasu bo zaczynają remont a w sobotę jadą na wczasy no i tyle się nacieszyła wnusiem
  no i ta z nim poszła na chwileczkę a po południu już nie miała czasu bo zaczynają remont a w sobotę jadą na wczasy no i tyle się nacieszyła wnusiem   jak mnie ta baba wkur... jej gadanie przez tel jak ona nie tęskni za kubusiem ,jak by chciała sie z nim bawić
  jak mnie ta baba wkur... jej gadanie przez tel jak ona nie tęskni za kubusiem ,jak by chciała sie z nim bawić  ale nigdy jej tego nie wybaczę
  ale nigdy jej tego nie wybaczę   i kiedyś na pewno jej  powiem ze mam zal
  i kiedyś na pewno jej  powiem ze mam zal 
 I z tym gryzieniem - bądź tu mądra - każdy lekarz mówi co innego. Ale co, chyba jednak ta gastroskopia jest nieunikniona ??? Dzwoniłaś do szpitala dowiedzieć się jak to wygląda ???
 I z tym gryzieniem - bądź tu mądra - każdy lekarz mówi co innego. Ale co, chyba jednak ta gastroskopia jest nieunikniona ??? Dzwoniłaś do szpitala dowiedzieć się jak to wygląda ???Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość