czesc wrocilismy cala ale nie zdrowi

w poniedzilek
kubus w piatek zagoraczkowal ,trzymal sie za ucho i dziwnie przelykal sline , w sobote bylismy na ostrym dyzurze ,kuba mial czerwone gardlo i ucho prawe , dostal antybityk i wszystko bylo dobrze ,nie byl goraczki ,byl troszke marudny ,myslalam ze juz bedzie ok jednak pogorszylo sie w dzien powrotu ,wtorek i sroda to myslalam ze juz calkiem antybiotyk nie dziala a tu niespodzianka i koniec choroby jak reka odjal ,nie rozumie o co chodzi , najpierw bylo zle, potem gorzej , najgorzei i cyk wszystko ok ale sie ciesze

bo od pon nasilal sie tylko kaszel ale taki krtaniowy bardzo meczacy ,kuba sie budzil w nocy jak kaszlal az mu lzy plynely biedactwo moje ale mowie teraz jest juz dobrze i odsypia nocki wczoraj spal do 9 rano

(ostatni raz tak wstal jak mial 9 mcy jadl o 7 cycusia i dosypial do 9 wraz z cycusiem skonczylo sie spanie

) poem od 13 do 16
dzis pobudka po 6 a teraz spi od 13
w poniedzialek czeka nas odzial , bardzo sie boje ale mysle co ma byc to bedzie trzeba sie spiac nie myslec o najgorszym , przetrwmy te kilka mam nadzieje 2-3 dni i juz bedzie po
mam nadzieje ze ten szpital bedzie ok , ze beda tam ludzie calkiem inni niz w naszym szpitalu ( 1 doba w naszym szpitalu i odechciewa sie chorowac

i uraz do konca zycia )
Natka sliczne zdjecia , super ze przyjecie sie udalo , a menu

super tylko ty moglas tyle poszykowac

buziaki dla aniolka Oskiego :ico_buziaczki_big:
zdjecia dzieciaczkow super Wiktorek, Filipek

:ico_buziaczki_big:
kasiekk zdjecia jak zwykle bomba
ja tez dzis wszystko posprzatalam a o 18 maja do nas wpasc kuzynka z rodzinka , kubu sie wyszaleje z kuzynem
[ Dodano: 2008-08-08, 15:19 ]
kuba tez najchetnie smigal by sam po schodach ale zawsze go trzymak albo jestem tuż za nim
a Oski spryciula po co sie bedzie prosil mamy idzie sam i juz

dla Pelusia za nocnik ,wpadki się moga jeszce zdarzać ale super zadzialala twoja mettoda zobaczysz juz niedlugo bedzie calkiem ok , z dnia na dzien to przyjdzie
tak jak u nas stalo sie i jest ,chodz jeszcze sie boje wpadek np jak kuba jest z moimi dziadkami ale nie zdarzaja sie ostatni nawet w chorobie , ciekawe czy nie odmieni sie w szptalu ,jak tam bedzie

tego sie najbardiej boje