fajnie taki tytuł wygląda.zmieniłam tytuł moze to dziewczyny przekona
mnie też... powinny już być dziewczyny z listopada, ba nawet z grudniaale bardzo mnie zastanawia dlaczego nie ma totalnie nikogo z listopada, przeciez minelo juz troche czasu i teraz kobiety na grudzień dowiadują się o ciąży.
własnie wiesz co Izuś,pisałam wam ostatnio o swojej koleżance co niby ma rodzić w grudniu, byłam u niej w sobotę stwierdziała że miała ostatnią @ 27.02 i jest teraz w 3 tygodniu ciąży. Coś mnie to nie przekonuje, wiem sama po sobie ze mi dopiero pokazał test 2 kreski i wyszło z krwi przed samym okresem ze 2 dni. U niej minęło dopiero 18 dni a ta juz wie ze w ciąży jest. Jakoś w to nie wierzę. Następną @ ma mieć 30.03.chyba ze amsz na myśli 3 tygodnie po zapłodnieniu?
to jest wtedy 5 tydzien ciazy i beta powinna bez problemu wykryć ciaze
no dziwnewłasnie wiesz co Izuś,pisałam wam ostatnio o swojej koleżance co niby ma rodzić w grudniu, byłam u niej w sobotę stwierdziała że miała ostatnią @ 27.02 i jest teraz w 3 tygodniu ciąży. Coś mnie to nie przekonuje, wiem sama po sobie ze mi dopiero pokazał test 2 kreski i wyszło z krwi przed samym okresem ze 2 dni. U niej minęło dopiero 18 dni a ta juz wie ze w ciąży jest. Jakoś w to nie wierzę. Następną @ ma mieć 30.03.
no chyba wcześnie jeszcze, chociaz niektórym udaje sie podejrzeć jakoś w 13 tygodniuCiekawa jestm czy jutro uda sie podejrzec płeć![]()
gratulacjeA i stawiam olbrzymiegoza mojego małego olbrzyma w brzuszku i 12 tydzień.
![]()
![]()
![]()
dziekuje za troske, to milePati85, juz się o Ciebie martwiłyśmy
ok, poprawie sie, a wizyte mam 08.04 juz nie moge sie doczekacPati85 zajrzyj chociaz wieczorkiem, skoro pogoda cię nam zabiera![]()
kiedy mas zwizytę?
dokladniewiecie co, odzewu ze strony dziewczyn nie ma duzego, wiec zrobie temat "Jesień" i niech dziewczyny pisza jeśli chcą, i niech czują sie zaproszonebedzie nam miło jak bedą zaglądać
no koniecznie musisz sie pochwaliczapomniałam wam powiedziec ze tuniczke Majci skończyłam
musze ja dokąłdniej pozszywać, wyprać i wam pokaze
nie wiem wydaje mi sie, ze jest jeszcze za wczesnie, ja dowiedzialam sie w 16 tygodniu, lekarz powiedzial, ze na 90 % chlopiec, a potem w 20 tygodniu bylam w Polsce i poszlam do gina i juz potwierdzil, ze chlopak, jajeczka pokazalCiekawa jestm czy jutro uda sie podejrzec płeć
mój lekarz ma USG 4D jako jedyny w Bielsku, swietny lekarz z poczuciem humoru. Powiem nawet szczerze że uwielbiam do niego chodzić.izabelllla123, a masz usg 3D? albo takie nowoczesniejsze 2D?
czekamy niecierpliwiemusze ja dokąłdniej pozszywać, wyprać i wam pokaze
prawdopodobniemoze była u wróżki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość