mi tez wczoraj nie chcialo otworzyc strony juz sie zmartwilam ale dzis juz jest ok i moge pisac ;)
a wiec jesli chodzi o faceta to ja na mojego tez nie moge narezkac to czesciej on marudziz ze balagan zostawiam a niby kiedy mam to ogarnac a wiec sam wstawia pranie wysprzata u nas pokoje mam taki fajny mop na pare a wiec wszystko odparuje kurze posciera tesciowa obiad ugotuje ja to tak raczej pozmywam odkurze nie musze zbytnio nic robic luzik mam i jeszcze czasem narzekam ;p
ja puki co caly czas karmie mala piersia z butelki raczej nie chce pic smoczka tez wypluwa ale widze ze jak jest glodna to ladnie pije spokojnie a jak jej cos jest i chce byc przy cycku to sie szarpie i steka wtedy staram sie jej nie dawac mleczka bo czesto po tym ulewa jej sie
na spacerek czasem biore wode z glukoza ale nie za bardzo jej smakuje wiecej wypluje niz polknie
za to moje mleczko jak raz sciagnelam pila ladnie z butelki no nie wiem jutro jade do szkoly na 3 godz zostawilam w zamrazalce 2 pojemniczki mojego mleka po 90ml mam nadzieje ze starczy ...
Aniu malutka przesliczna zreszta obydwie coreczki sa słodkie ;)
Dobrusiu fajne to wiadereczko ja mala kapie w wanience codziennie i tez mi to sprawnie idzie K mi zawsze naszykuje kapiel i sama ja kapie a mała nawet nie zaplacze chyba jej sie podoba ;) malutki tez słodziaszny wogole te nasze dzieciaczki sa sliczne ;)
ja tez uwielbiam przetwory mleczne i w sumie za bardzo sie nie ograniczam codziennie cos zjem jak nie budyn z calej tytki to platki ale malej to raczej nie szkodzi wczoraj napilam sie coli bo juz nie moglam wytrzymac a mozna wogole czy nie za bardzo? lody tez jem codziennie mniammmm
tak to nic jej nie bylo ale wczoraj chyba musialam cos zjesc nie tak bo dzis malutka ma na buzce kilka czerwonych krostek ...
[ Dodano: 14-05-2011, 12:23 ]
moja sie ładnie cala buzka czasem nawet usmiecha i z jednej strony ma delikatny dołeczek jak udaa mi sie to zrobie jej zdjecie jak sie smieje ;)
wczoraj cos sie meczyla z kupka ale ja jej wkladam taki czopek glicerynowy tylko najpierw go sobie na 4 czzesci przekrawam tylko taki cieniutki paseczek i jak jej wczoraj wlozylam i unioslam nozki to poszlo jak z procy ale taka lejaca ;/ i wlos sie tam znalazl ;/ nie wiem czy to mozliwe ze byl w pieluszce czy mala polknela wlosa i dlatego tak sie meczyla i taka luzna ta kupke zrobila hmm
ogolnie to co bym nie zagladnela do pieluchy to mala cos ma kupki czesto robi czasem tylko tak malusio jak kichnie to jej wyleci tez hahaha ale to pielucha juz do przebrania sie nadaje duzo idzie tych pamperow ;p
[ Dodano: 14-05-2011, 12:35 ]
Dzisiaj oglądamy kolejne mieszkanie, może wreszcie uda się coś znaleźć za cenę nas interesującą :P
trzymam kciuki nie ma to jak na swoim mnie tez sie marzy jakies małe moze byc ciasne ale wlasne mieszkanko ;) moze jak wypali K z tym gabinetem to za jakies pare latek uda sie zaczac budowac puki co mieszkamy z jego rodzicami...