dla Kościoła to niestety żadne małżeństwo...my mamy slub ale cywilny, no cóż dla księdza żyję w grzechu z mężem
w mojej nie ma kopru, więc chyba mogę ją na razie podawać bez zamieniania na inna...dziecko herbatki z kopru nie powinno ypić więcej niż 100 ml
a te Twoje herbatki są granulowane czy do zaparzania na przyklad??
a od kiedy podawalas Majce Nan1 i kiedy wyszla ta skaza? No i czym sie ona objawia...? Lekarz ją stwierdzil?? Myslisz, ze to Nan nie jest za dobre?? Ja teraz ide w przyszlym tygodniu na szczepienie i do lekarza, wiec zapytam czy moge podawac to Nan, bo moja Zuzia dobrze je toleruje... ale juz sama nie wiem...Ja też podawałam Nan 1 ale Majka dostała skazy
a ile kosztuje ten Babilon Pepti??
no tak, między wszystkimi rozmiarami jest az 6 cm roznicy, ale ja to policzylam tak, ze skoro swojej malej zmienilam ubranka z rozm. 56 na 62 cm kiedy miala chyba niecale 2 m-ce i one teraz juz są naprawdę akurat, wiec za kilka dni zamowie te na 68, wiec licze, ze będą dobre do grudnia jakos, no a gdzie styczen i luty?? Poza tym - przeciez zanim wloze Zuzie w kombinezonik jak bedzie bardzo zimno, to ubiore jej jeszcze jakies dodatkowe spodenki, czy kaftanik... dlatego wole, zeby spiworek byl nawet nieco za duzy, zebym mogla dziecko swobodnia w nim "zainstalowac", niz za maly... no nie wiem... moze i 68 tez by wystarczyl, ale ja wole dmuchac na zimne...między 62 a 68 jest 6 cm różnicy
SZKRAB - fajnie, ze tak dlugo zostaniecie w Polsce :)
a co u Jagny?? Ktos wie??
[ Dodano: 2008-10-28, 10:15 ]
acha, chciałam jeszcze powiedziec, ze odkad przestalam karmic piersia - tyje... przytylam juz chyba ze 3 kg
dzisiaj postanowilam, ze od jutra sie odvhudzam... dieta south beach oczywiscie - zobaczymy co z tego wyjdzie... kiedys wytrzymalam 3 tygodnie i schudlam 5 kg - teraz moim celem jest jakies 7 kg...