Ale przynajmniej mamy kolejnego ząbka 2-czkę prawą

ja dostałam bukiet róz wirtualny bo meza nie ma i od synka walentynke zrobioną przez niegojak tam walentynki???ja dostałam różyczkę
o matko jak to zrobiłaś bo ja chce tylko 8 kilo i cos mi sie nie udajew ciągu roku zrzuciłam 33 kg!
no tak przyda sie bardzo bedzie na lato dla synka na koloniemagda1614, ładny pieniądz
oj ale wydatekMamy w tym roku 2 komunie i na dodatek jesteśmy chrzestnymi
Zgodzili sięchyba mają mnie dość
![]()
woww ciągu roku zrzuciłam 33 kg!
o kurczew ciągu roku zrzuciłam 33 kg!
niezły wydatek Was czekaMamy w tym roku 2 komunie i na dodatek jesteśmy chrzestnymi
mi też by się z 8 kilo przydało zrzucić,a najlepiej to 10ja chce tylko 8 kilo i cos mi sie nie udaje![]()
no cisza właśnie, coś mało dziewczyn zagląda ostatnioa tu cisza
ehh.. ale Ci fajnie...Tak się trafiło,że moi rodzice razem za 2 lata będą szli na emeryturę, więc już mają zajęciebo ja pójdę do pracy, więc Martynka będzie z nimi, a Karolcia do szkoły już będzie chodzić, więc luzik
to duzo zdrówkaPaulitka chora.katar ,mokry kaszel i chyba gardło zaczyna ją boleć,p
i mała zwarzona i zmierzona
8 kg równo i 73 cm
ojej ale ci dobrze kochana ja mam ich 100km stad i lipa bo jak chcę gdzies wyjsc to musze małego targać wszedzie ze sobą a czasami pogoda kiepsk ajak dzis i co zrobić chyba musze poszukac nianke na takie wyjsciamoi rodzice razem za 2 lata będą szli na emeryturę, więc już mają zajęcie
kurcze ale zleciało to babcia bedzie miala ucieche z wnuczekjuz 2 lata nas w Polsce nie bylo
przyjedzie i ci wynagrodzi ,tak jak mój tez teraz go nie ma ale na gg mi wysłał rózyczkiJa nic nie dostałam na walentynki,bo mąż daleko
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość