Aguś na pewno ma niedobre czekoladki
hihihi jak Wam jedne nie smakuja to mam duzo do wyboru
ostatnio zrobilismy zapas ale zjadam paczke ciastek i tabliczke czekolady dziennie i jakos szybko ida..
bosh jak mi tego brakowalo
teraz jak Olis juz nie reaguje zle na czekolade to nie moge sie powstrzymac
powiem Wam,że jest tego prawie 800 zł
wow no to ladnie!
to pomysl ile na nie wydalas
no ale tak to juz jest
A Zuzię jakiś wirus dopadł, gorączkę ma, spała pół dnia, zwymiotowała rano, teraz jest ok, śpi
zdrowka dla niej
widze, ze jakis wirus na naszym forum panuje
Kocura a mialam Cie pytac bo to chyba Ty mowilas ze Macius tez ma nosek pomaranczowy? pytalas sie kiedys lekarza albo wiesz dlaczego tak? bo Oli ma od dawna, jeszcze zanim jadl marchewkowe sloiczki a nawet jakby co to przeciez nie mialby samego noska takiego od marchewki chyba
A w co grasz ??
Ja albo ,,literaki,, albo ,,kalambury,,.
w tysiaca albo remika
jak cos dodaj akamisunia
Kwiatunio
dla Izy za 5 miesięcy!!!
wlasnie !
bo zapomnialam wczesniej napisac
szkieletorek wspolczuje azs
dobrze, ze juz przynajmniej wiesz co robic w sprawie roznych produktow, oby Malej szybciutko przeszlo
Ważne żeby dziecko w wieku 4-5 miesięcy podwoiło swoją wagę urodzeniową.
ja slyszalam ze do 6mca, ale i tak z tego co wiem wiekszosc dzieci kolo 5 ma napewno podwojona
2450g miała
a czemu tak malutko? wczesniakiem byla? nie wiem czy juz mowilas od kiedy tu jestesmy, ale nie pamietam
Olis zasnal 30 min temu, nie wiem co mu sie znow dzieje ze tak ciezko go uspac.. przez jakis czas zasypial po kapieli na cycusiu od razu a teraz znow jest tak, ze oczy mu sie zamykaja, trze je ale nie moze odplynac..
teraz M ma popoludnia ale w przyszlym tyg juz ranki i nie bedzie mu sie usmiechalo siedzenie do 23-24
[ Dodano: 29-02-2012, 23:52 ]
Oli wlasnie usiadl w lozeczku, rozejrzal sie dookola i padl spowrotem spac.. czasami mnie straszy jak tak robi
siedze sobie np jak on spi i spogladam na niego a on otwarte oczy i zero ruchu tylko sie patrzy. a potem zamyka i dalej spi