Hello!!! Dziękuję WAM za gratulacje, bardzo mi jest miło. Bardzo się cieszę, teraz muszę sobie jakieś autko tanie kupić, ale to nie takie łatwe w moim przypadku.
A te parówki obieracie ze skórki? Czy dajecie tak normalnie? I te tęczowe, nie słyszałam o takich.
Ewasiek 1,5 parówki to sporo jak dla takiego dzieciaczka, ale chłop to chłop, od samego początku lubi sobie pojeść:)
A ja lubię stawiać oceny, ja czasami daję jedynki, jak nie da się nic zrobić, a ocen mam zawsze bardzo dużo więc nie ma dla mnie niejasnych sytuacji. Wystawiam ocenę taka jaka wychodzi, nie ma u mnie zdawania na ocenę wyżej. Ewentualnie jeśli jest to między 3+ a 4 to dopytuję.
Ula nie przejmuj się twoją szefową, fajnie że nie dałaś się sprowokować i wciągnąć w jakieś jej gierki. Nic ci nie może zrobić, a gadać to sobie może ile wejdzie, bo tylko to jej zostało. Ja bym jak najdłużej została na wychowawczym, niech płaci...
Justynka ja też Ci życzę wszystkiego najlepszego, gdyby każda kobieta myślała że małżeństwo z danym facetem jest niewskazane toby nie było wogóle małżeństw. Dobrze, że myślisz pozytywnie bo w życiu liczą się chęci, pozytywne nastawienie noi miłość a tego WAM napewno nie brakuje.
No więc Maciuś urodził się z asymetrią,
Napewno będzie dobrze, bo Maciuś ma kochających rodziców, którzy się o niego troszczą i dbają i nie pozwolą aby Maciuś zaniechał ćwiczeń. Zobaczysz że za niedługo Mały dogoni pozostałe dzieci.
Mamo Zuzi, musisz wziąść poprawkę że Nell jest najmłodsza a Lena najstarsza z dziewczynek, i nawet ten miesiąc to duża przepaść między takimi maluszkami. Ja myślę że Nell rozwija się bardzo dobrze w swoim przedziale wiekowym.
a on pokazuje paluszkiem na swoje zdjęcie i mówi "to ja"
Kicia masz wybitnoie zdolnego synka jeśli chodzi o mowę, niesamowite. Najpierw mówi "gryzę" teraz "to ja" niespotykane wręcz. A mówi to wyraźnie czy tak lekko po swojemu?
no to teraz was pewnie wszystkie zaskocze kolorem bo jest on CZARNY
Ja przyjęłam to normalnie. ładne są czarne wózki, ja miałam ten pierwszy wielofunkcyjny czarno beżowy, też bardzo elegancko się prezentował.
Zdjęcia Leny w stroju zrobię, ale dopiero w przyszłym tyg bo zapomniałam aparatu a jestem u rodziców teraz.
[ Dodano: 2008-06-06, 17:06 ]