Teraz wyszlo sloneczko wiec spacerk sie szykuje!
  Teraz wyszlo sloneczko wiec spacerk sie szykuje! 

...
 ... (choc przy kolejnych dzieciach to nie ma znaczenia, bo moze nastapic nawet dopiero w czasie porodu)
 (choc przy kolejnych dzieciach to nie ma znaczenia, bo moze nastapic nawet dopiero w czasie porodu) 

bo poniedzialek mamy wolny
 bo poniedzialek mamy wolny   Wiec stawiam,ze w weekend musi w koncu cos ruszyc
 Wiec stawiam,ze w weekend musi w koncu cos ruszyc  
 no prosze sie tu poprawic i czesciej zagladac...
 no prosze sie tu poprawic i czesciej zagladac... 

... a u nas brzydko... az strach sie od domu oddalac, bo co jakis czas ostro leje
 ... a u nas brzydko... az strach sie od domu oddalac, bo co jakis czas ostro leje  

prawie 4 kilo to juz mezczyzna
 prawie 4 kilo to juz mezczyzna  

A teraz oczywiscie znowu slonko
 A teraz oczywiscie znowu slonko  (dla mnie to brzmi strasznie) - to niby powoduje lekkie wzniecenie porodu (nie takie natychmiastowe i mocne jak po podaniu oksytocyny), z drugiej strony, moze nie spowodowac nic - wiec wtedy decyduja sie na oksy...
 (dla mnie to brzmi strasznie) - to niby powoduje lekkie wzniecenie porodu (nie takie natychmiastowe i mocne jak po podaniu oksytocyny), z drugiej strony, moze nie spowodowac nic - wiec wtedy decyduja sie na oksy...
masz racje, ale mam taka cicha nadzieje ze jak sie troche poruszam, to Alusia zechce wyjscMONIKAB fr, nie musisz nic robic...w koncu masz wymowke - jestes

a i w domku bedzie czysto
 a i w domku bedzie czysto  

MONIKAB fr
[ Dodano: 2008-05-01, 15:20 ]
Z tego co przeczytalam - to polozna moze (jesli szyjka jest skrocona i miekka) ponaciagac blony pecherza plodowego(dla mnie to brzmi strasznie) - to niby powoduje lekkie wzniecenie porodu (nie takie natychmiastowe i mocne jak po podaniu oksytocyny), z drugiej strony, moze nie spowodowac nic - wiec wtedy decyduja sie na oksy...
Tak czy inaczej - wole naturalnie

nie dziwie sie
 nie dziwie sie  to naciaganie brzmi okropnie
  to naciaganie brzmi okropnie  oby synus zdecydowal sie na przyjscie na swiat w terminie
 oby synus zdecydowal sie na przyjscie na swiat w terminie 

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: JameslOb i 1 gość