cześć
Byłam z tym Krzysia siusiakiem u pediatry, obejrzała i stwierdziła, że jest wszystko ok, stulejki nie ma, ale dała nam skierowanie do chirurga, żeby mimo wszystko obejrzał-idziemy w piątek. A żeby było śmieszniej, to od czasu wizyty Krzysiu nie sika na boki
no ale i tak pójdziemy do tego chirurga.
U nas nocki różnie, ogólnie przesypia całe (10-11h), ale płacze i stęka przez sen, czym mnie budzi. Chodzę jak zombie, codziennie na kanapie zasypiam, nie mam na nic siły
Murchinson zdrówka
Krzysiu też przeprosił się z owocami i kaszkami, ale kaszki zjada tylko mleczne (na szczęście bez wysypek), zrobiłam mu na próbę z saszetki, która przyszła z bobovity-zjadł pół i teraz robię mu pozostałe-lepiej smakują niż te na pepti.
Ania ale Milenka idzie z ząbkami do przodu
śliczne fotki
Zoola mam nadzieję, że mąż znajdzie pracę
tak samo jak mam nadzieję, że mój podpisze kontrakt, bo inaczej nigdy na prostą nie wyjdziemy chyba
Krzysiu wagowo tak samo jak Tymonek, ale nie wiem ile ma cm.
Emilia oby żebra szybko przestały boleć
fajnie, że ferie u mamy spędzicie
Mariola to niezły kolos z Igorka i zębów też cała armia
Wiola i jak u Was ze zdrówkiem, dobrze już?
Koroneczka u nas cały czas luźne kupki po 4 dziennie nawet. Jak chcesz, żeby przesyłki przyszły Ci na nowy adres, to na poczcie musisz wypełnić specjalny druk, opłacić go i wszystkie przesyłki Ci przekierują na nowy adres. Fajnie, że interes się rozkręca
u mnie z paznokciami martwy sezon, a kasa by się przydała, tylko nie wiem kiedy bym je robiła
kończę, bo młody się obudził