Hej
Wpadlam zeby zapytac co u moich ulubionych mam. U mnie nadal bez zmian, nastroj do d u p y . Dzis zrobilam sobie wolne i nie pojechalam na zjazd, bo czuje sie wyczerpana, pogoda dolujaca. Mialam nadzieje wziac sie za porzadki swiateczne, a tu wiatr okropny i -12 za oknem, brr. We wtorek idziemy z Ola do ortopedy na wizyte kontrolna, mam nadzieje, ze bedzie ok.
Beatko- sliczna ta Haneczka, Twoja corcia wg mnie wyglada bardzo powaznie, taka mala panienka a nie dzidzus

Mad- Martynka jak zwykle fajna modelka
Czesto piszecie, ze macie problemy ze znalezieniem pracy, a ja mam problemy z wytrzymaniem w niej, mamy tak wymagajaca szefowa, ze czasami jak wracam do domu to nie mam juz na nic ochoty, a tu zawsze stos papierow do zrobienia
Czasami to zazdroszcze Wam, ze mozecie spedzic czas z dziecmi, ja niestety nie mam na to czasu, rano wychodze Ola placze, bo chce z mama, wracam do domu mam sporo rzeczy do zrobienia, ta znow placze do mnie, itp.. ale koniec, troche Wam pomarudzialam, sorki, ale musze sie wygadac wtedy mi lepiej.
A teraz pytanko z innej beczki- czy ktoras z Was mila wymrazane pieprzyki, czy to boli?