:ico_buziaczki_big: dziekuje Ci bardzojestem caly czas z Toba pamietaj

juz posprzatalam i wybieram sie do IKEA po wycieraczke

ale Ci sie aniolek trofilNo i z tej okazji przespala calutka noc,raz ja obudzilam na karmienie

:ico_buziaczki_big: dziekuje Ci bardzojestem caly czas z Toba pamietaj
ale Ci sie aniolek trofilNo i z tej okazji przespala calutka noc,raz ja obudzilam na karmienie
poczekamy 13 lat i zaczniemy siwiec jak nam zaczna pyskowacchcialabym,zeby juz zawsze byla taka grzeczna
No,u mnie Artur jest tak zakochany w malej,ze predzej to ja ja poustawiamcos tak czuje-tyatus bedzie musial poustawiac
Pewnie z 10 dni polezy,to jest przerabane,wierz mi,zobacz ja juz nastepnego dnia moglam biegac z Natalka na spacerki.Po cesarce nie dosc ze rana na pol brzucha boli to jeszcze cycki napieprzaja.No biedna ta nasza Adiaciekawa jestem kiedy Adie po tej cesarce wypuszcza
Tak ma 2 tygodnie urlopu ojcowskiego,wraca w przyszla srode do pracyMiszka a Artur caly czas z Toba w domu jest?
no wlasnie Marcin mi mowil ze ma 2 tyg platne ale ze moze po tygodniu wrocic i sie wkurzylkam bo znowu kasa kasa a przeciez kiedy on pozniej bedzie mial czas zeby z mala pobycTak ma 2 tygodnie urlopu ojcowskiego,wraca w przyszla srode do pracy Przerabane,bo bardzo mi pomaga
zobacz ja juz nastepnego dnia moglam biegac z Natalka na spacerki.
Tak 2 tygodnie ale platne 50%,dlatego pewnie chce wracac,ale namawiaj go ,zeby byl cale 2 tygodnie bo naprawde nie jest latwo samej po porodzie.Wszystko Cie boli,krwawisz i trzeba sie myc w zasadzie po kazdym siku,a ze jak karmisz piersia musisz pi 3 litry dziennie wiec biegasz do kibla czesciej niz w ciazy.Cycki bola i w ogole ,pomoc niezbedna.Jak jeszvze dzidzia pierwsze dni potrzebuje zeby sie oswoic z nowym miejscem to nie spisz w sumie w ogole,wtedy u mnie Artur ile sie da jest z Natalka a ja odsypiam po godzince.no wlasnie Marcin mi mowil ze ma 2 tyg platne ale ze moze po tygodniu wrocic i sie wkurzylkam bo znowu kasa kasa a przeciez kiedy on pozniej bedzie mial czas zeby z mala pobyc
Szwami sie nie przejmuj,tutaj nie tak jak w Polsce zakladaja ROZPUSZCZALNE,wiec wszystko sie pieknie i szybko goi .Ja juz ich prawie nie czuje,miedzy innyi dlatego,ze jestem dobrze pozszywanaJednak teoria ze niedobrze jest popekac sie w moim przypadku nie sprawdzila.Duzo lepiej goja mi sie pekniecia niz naciecie-wtedy walczylam z bolem miesiac a teraz tydzien i po wszystkima szwy juz Ci sciagneli??? i wogole jak ten polog da sie przezyc
Moze nawet lepiej za tydzien w takim razieMi juz obojetne czy dzis czy za ytdzien.MAmcia przyjedzie w niedziele to wtedy moge sie rozdwajac.BEde miala z kim Oscarka zostawic,a M pujdzie ze mna na porod rodzinny,a tak to bym musiala sama
Dziekuje kochanamiszka Natalka jest cudna.Ma jeszcze zoltaczke??
No,dzieci sa wtedy najladniejszeOScarek mial ta zoltaczke morfologiczna i byl brazowiutki jakby z Mallorci wrocil
Dzieki kochanaTRzymam kciuki aby NAtalce sie nie odwidzialo mamusinowego cycusia,bo to przeciez najlepsze co moze byc.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość