Dziekuje za rady,naprawde ich teraz potrzebujeTez trzymam kciuki za ciebie zeby Natalunia tylko cycunia ssala bo jak widze to jest komfort dla mamuni i dzidziuni
Oj,to zapraszamy,wpadaj jak najczesciejjakos tak się przyzwycziłam do was , ze chyba jeszcze bede was czytać na wrzesniowych dzieciaczkach
No w sumie masz racje,a myslisz ze jestem w stanie 6 godzin w pracy nie odciagac?Tego sie boje najbardziej,wiesz nie bede tam miala jak,a 6 godzin to jednak dluzsza chwila,jeszcze mi te cycki eksplodujafakt ze jak wrucisz do pracy to jest lepiej butla ale to mozna wprowadzic jak juz bedziesz szla a pokarm mozesz odciagac i dawac swoj zawsze lepszy niz sztuczne mleko
Kurcze gdyby nie moj powrot do pracy,tez bym pewnie chciala dluzej,ale co zrobic...nie mialam w planach isc do pracy wiec nie bylo to dla mnie wielkim problemem.NA szczescie odstawienei od piersi zakonczylo sie pomyslnie
dla mni to dobre wiescia ze dziewczynki to szybko butle toleruja
Wiesz co kochana podobno tak odciagaja i cycusie sie do tego tez przyzwyczjaja ale pewna nie jestem jak dlugo mozna nie odciagacNo w sumie masz racje,a myslisz ze jestem w stanie 6 godzin w pracy nie odciagac?Tego sie boje najbardziej,wiesz nie bede tam miala jak,a 6 godzin to jednak dluzsza chwila,jeszcze mi te cycki eksploduja
no też tak słyszałamkochany a podobno to chlopcy sa bardziej mamusini cycusie i ciezej im sie oduczyc a ze dziewczynki to szybko butle toleruja
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Juliantic, maximllCeap i 1 gość