No to trzymamy madziorka hihi, Ty to masz fajne życie Nie jestes czasami zmęczona i chciała bys poprostu pobyć w domu tylko w czwórkę?Aniula, Aga Fajne wasze maluchy Masakra jak nam dzieci urosły Mój syn przywędrował dzisiaj do kuchni czołga się Łobuziak stoje z Marcinem w kuchni robimy śniadanko mały w pokoju na kocu i mówie do mojego nie za cicho a on to się odwróc, odwracam się a mój syn z rogalem na twarzy Przed dzrzwiami kuchni! Aż się popłakałąmDziś miałam jazde, jutro też, a w środe mam pierwy egz na prawko, trzymajcie kciuki
Zielono Ci?Cześć dziewczyny, ja dalej walczę z trawnikiem.
Dla twardziela, on pewnie na nogi od razu wskoczyZ nowości u nas, to Krzysiowi czasami udaje się usiąść z pozycji na czworaka
siłacz mały , super , a Adrian mi ostatnio z łóżka spadł nad ranem wzięłam go do siebie do łóżka, i mimo, że spał ze mną na jedny brzegu bardzo szerokiego łóżka, to i tak jakimś cudem się przeturlał i spadł. Na szczęście skończyło się tylko na wystraszeniu, no ale i tak to jak się przestraszyłam, to mojeZ nowości u nas, to Krzysiowi czasami udaje się usiąść z pozycji na czworaka. Dziwne mam dziecko - siedzieć nie potrafi, bo zaraz się przewraca, a potrafi sam usiąść trzeba go pilnować teraz nawet jak jest na podłodze żeby sobie głowy nie rozwalił jak poleci do tyłu.
okrutnieZielono Ci?
nie no mam nadzieję, że jednak trochę poraczkujeDla twardziela, on pewnie na nogi od razu wskoczy
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość