mój też robił swego czasu zielone kupy i to na zmianę z żółtymi i też nie wiem od czego to było. Pewnie od jakiegoś jedzenia mojego;pmała ostatnio zielone kupy robi nie wiem od czego,
myślę że nawet jakby połknęła włosa to by się w żołądku rozpuścił, no ale pewności nie mam:)wlos sie tam znalazl ;/ nie wiem czy to mozliwe ze byl w pieluszce czy mala polknela wlosa i dlatego tak sie meczyla
ja dziś też czopka włożyłam niuśkowi bo kupki zrobić nie mógł cały dzień.
mój tak pierdzi przy kichaniujak kichnie to jej wyleci tez
ja od niedawna przestałam zakładać czapkę po kąpieli a tak zakładałam zawsze na chwilkę, bo tak mi położna poradziła. Do spania nie zakładałama mialam sie jeszcze was pytac hmmm czy po kapieli zakladacie maluszka czapeczki? albo wogole czy do spania?
ja też w oliatum kapałam ale niedawno mi się skończyło i kupiłam coś podobnego tylko tańsze trochę- atoperal. Po kąpieli czasami posmaruję kremem oliatuma smarujecie dzieci czyms ja narazie tylko kapie w tym olaiatum to jest juz z oliwka
ja 2 razy się skusiłam po 5 minut;p ale po 2 razie całe ciało mnie zaczęła swędzieć i już tam nie pójdę ale opaliłam się trochę jak te upały były parę dni temubo na solarium to nie za bardzo jeszcze nie ?? ;)
[ Dodano: 14-05-2011, 22:37 ]
Was też tak te meszki pogryzły?? Ja normalnie nie mogę przestać się drapać