CZEŚĆ CZOŁEM ...
No w końcu dotarłam do kompa
ale się dziś uchodziłam. Pomagałam bratu kołacze roznosić weselne ...ale będę mieć figurę od tego ganiania
anilewe Zdrowia, zdrowia dla mężusia Twojego życzę ... oby się szybko wykurował i nie pozarażał wszystkich!
Jesteście kochane że tak umiecie doradzić. Dziś próbowałam kompociku z jabłuszek dać małemu- krzywił nosem ale wypił łyżeczką 30 ml... jakiś sukces jest. Jutro spróbuje z brzoskwinek ugotować, może bardziej mu zasmakuje ... na szczęście mam je w ogrodzie i nie musze lecieć do sklepu!
Hekkate Oj..Ciebie też niemoc dopadła? Kochana kuruj się i oby głosik szybko powrócił do "normalności".
Ale masz zdolniachę - ładnie pełza ! Mój Wojtaś pełza...myślałam, że jest w tym świetny ..ale nie jest. Danielek jest rewelacyjny!
Magdzinka Ale zuch dziewczynka z Joasi, że nie bała się lekarza
Bardzo się cieszę, że wszystko już dobrze! Ładne foteczki. Ale uroczo Malutka wygląda na tej huśtawce!
Aparat no i kamerka My nie mamy aparatu i jestem zdana na łaskę i niełaskę mojego braciszka ...cóż może się i my kiedyś takiego sprząta dorobimy
..kamerki też nie mamy...ale zacofanie
Dorotka Ja też pocisłam- że tak powiem brzydko
- małego babci i też się wybrała na zakupy... Kupiła Wojtusiowi czapę na zimę, spodenki i dwie pady bluz!
Ja się w przyszłym tygodniu na ważenie wybiorę bo teraz nie ma na to czasu. Ciekawe ile mierzy i ile waży mój Wojtuś. Bardzo ładnie waży Twoja mała ...
Też dziś miałam maraton sprzątania ...tyle, że okna mi jeszcze zostały!
Karolas Jacie gacie !!! Amelka już na nocniczku siada
No rewelacja, naprawdę jestem pod wielkim, pozytywnym wrażeniem. BRAWO !!!!! Też słyszałam, że ząbkujące dzieci później raczkują ...coś w tym jest!
[ Dodano: 2007-09-25, 20:27 ]No właśnie, co z
mamcią?