witam poproszę o klik na link
http://change.menelgame.pl/change_please/7313613/
Muszę się pochwalić że mój synek zrobił pierwsze samodzielne kroki sam i to w dość dużej odległości
jestem jestemA gdzie sie podziewaja pati i marta ?
Miszka wstyd mi ale ja nic nie chudne ani grama nie wiem czym to jest spowodowane mimo diety soacery ciagly ruch bo przy Kacprze nie da się posiedziećadia jak odchudzanie?Bo moja d....pa dalej ogromna Mama mnie pciesza,ze po roku szyko zrzuce,ale ja juz zaczelam watpic.Schudlam 9 kilo i ani grama wiecej
az sama sie dziwie tyle czasu nic az nagle wysypaloadia26, ale sie rozszalal Kacoerek z zabkami
ERik to leniuszek nie chce sie niczego uczyc
E, co Wy dziewczyny,ona w sumie gdzies od 2 tygodni tak "zmadrzala" ,wczesniej tez takich cudow nie robilau nas nic z tego nie ma moze powinnam go wiecej uczyć
przebila nam sie 2 lewa dolna
Ja tez kochana zachodze w glowe co sie dzieje,ruchu przeciez mamy za czterech,ja do tego pracuje,juz sama nie wiem moze to tarczycaja nic nie chudne ani grama nie wiem czym to jest spowodowane
No to gratulacjeOskar zrobił kupkę w nocnik
U nas tez postepy,teraz Natalie pokazuje paluszkiem wszystkie lampy w domu ,gdzie mis ma oko,nos ucho itd.aaaaaaaaaa i najwazniejsze,pokazujea zdjeciu gdzie jest mama,tata i ona Ale mamy zabawe
nic nie cuchnie, a większośc kupsztali ładujemy na nocnik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość