taki prysznic trzeba powtarzac conajmiej ze 3 razy ,zrób se teraz z rańca

Na mnie tez nie dzialal.Wczoraj byl mega full sexik i nic .MYslalam ze tym razem podziala.
ja juz tez z tej metody rezygnuje -JA tu sie poswiecam a efektow zero
Mysle ,ze lepiej wziac od razu,wiesz ,dla mnie to byl tak ekscytujacy moment,ze nie moglam sie na niczym skupic,a tu jeszcze papiery,formalnosci,lepiej chyba miec.Ale jak masz zorganizowanego faceta to nie koniecznie.Moj jest taki roztrzepany,ze nawet jakbym mu naszykowala to pewnie by przyjechal ,bez..A mam pytanko bo u nas jak idzie sie do szpitala to mam napisane co powinnam miec Wiec wiem ze mam miec dla malenkiej po trzy zestawy do ubrania a czy tez mam brac juz to co do wyjscia bede miec dla dzidzi czy poprostu mezus mi dostarczyc ma to przed wyjsciem jak uwazacie? He he he ale mam pytania ale doradzcie jak lepiej?
Jezu jak ja Ci zazdroszcze,mnie dalej bola cycki jak cholera i mleka nie wystarcza,musze ciagle dokarmiac,ja nie wiem jak to bedziei tak sie ciesze z tego karmienia,nawet ten ból jest do wytrzymania,wiedząc że małemu nic nie jest i ma mleczko na czas!!!!no i ze moze byc tak blisko mnie!!!!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość