kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

02 sie 2007, 21:51

SANDRUSIA)), ja własnie też chrzestną jeszcze nie bylam, kuba tez nie ma o tym pojęcia i tak w ciemno wymyślamy, a nie chce dac plamy :ico_oczko:
fela, no wlaśnie też ta kasa mi sie wydaje nieodpowiednia na chrzest, tym bardziej, że oni jej maja zatrzęsienie i stowa czy dwie ode mnie na nich wrażenia nie zrobi :ico_haha_01:
ale ten jeździk to nie taki jakiś dla chłopaka? bo ta marysia to dziewczynka :-D no i troche to duze, sama nie wiem, oni mają wózek chicco, więc może tylko tą firme perferują? :ico_noniewiem:
juz sama nie wiem :ico_noniewiem:

a u nas bez leni jak w grobie :ico_placzek: więcej jej na tak długo nbie puszcze :ico_puknij: podobno grzeczniutka i wdycha powietrze bez spalin, ale rodzice usychają z tęsknoty :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2007, 22:36

kasia ja ta pamiatke u jubilera zakupilam, i grawer ZA DARMOCHE dodali, co w twojej skarpecie nie jest bez znaczenia :-D . poza tym mysle, ze taki jezdzik to nie na chrzest, na roczek bardziej... a lancuszek jak zloty, to wystarczy, bo ja uwazam, ze na chrzest to o pamiatke hodzi,a nie o kaszane :ico_noniewiem:
gosia moj lekarz (bo mam pana lekarza, bo mysle ze z facetami to zawsze konkretniej sie dogada :-D ) to tylko powiedzial, ze moge dostac ich szczepionke, albo recepte na taka apteczna (ok 104 zl), ktora bardziej oczyszczona jest, po czym dodal, ze taka fest baba jak Lusia nie potrzebuje delikatnosci i moze dostac ichnia szczepionke. bo ona ją tak strasznie wytarmosil, a ta franca sie do niego smiala, bo myslala pewnie, ze w domu z tatą-tarmosicielem jest :-D
Lucy i Marta ja mojej Lucy jak nie chce kupy zrobic to jej 20 zl obiecuje :-D :-D i za dzisiaj juz jej 40 zela lece :-D :-D , moj maz ma ubaw z tych naszych dyskusji pienieznych, bo nasza Luska juz gaworzy i to wyglada jakby sie ze mna licytowala :-D :-D
marta ja chce fotki disko-błysko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lucy, a twoj Tomek to jakbym go juz gdzies widziala.... hmmmm....

I HICIOR na koniec: dostaniemy dzialke pod budowe domu!!!!!!!!!!!!!!!!! babcia na mojego tate zapisze, a tata na mnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , tylko se chyba tam namiot wystawimy, bo na tyle nas stac :-D :-D :-D . Lucy jak to jest??? tyle tam siedzielismy i na lody nawet nie mamy? my w PL teraz to tylko za moje macierzynskie zyjemy, a kredytow to sie boje jak ognia :ico_noniewiem:

czy ktos ma jakies wiesci od Fittney? bo juz sie dlugo nie odzywala :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-08-02, 22:37 ]
a slyszalyscie o tym dzidziusiu co w szpitalu wyladowal w spiaczce narkotycznej? podobno mu morfine rodzice podali :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

02 sie 2007, 22:49

a slyszalyscie o tym dzidziusiu co w szpitalu wyladowal w spiaczce narkotycznej? podobno mu morfine rodzice podali
:ico_szoking: :ico_olaboga:
chcialabym cos napisac,aleoliver strasznie towarzyski sie zrobil :-D caly dzien prawie nie spi :ico_szoking: ale posty chociaz przeczytalam :ico_brawa_01:

jasnie pani czytalam o tym peelingu chemicznym i przekonalam sie (dzieki tobie he he )ale sie okazalo,ze jak karmie piersia to nie moge takich zabiegow,ani laserow itp ...tak napisali :(dobrze,ze doczytalam,bo nie wiedzialam :ico_noniewiem: szkoda :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 sie 2007, 22:55

jasnie pani czytalam o tym peelingu chemicznym i przekonalam sie (dzieki tobie he he )ale sie okazalo,ze jak karmie piersia to nie moge takich zabiegow,ani laserow itp ...tak napisali :(dobrze,ze doczytalam,bo nie wiedzialam szkoda
ale to przeciez nie trzeba od razu. poczekaj az skonczysz karmic i wtedy zrobisz

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2007, 23:29

hej
lucy dzieki za linka z kremem

kasia ja mysle ze rzeczywscie kasa w tym przypadku moze nie byc dobrym pomyslem .. oni przewala ta stowe... hihi
wg mnie ten samochodzik lancuszek to fajny pomysl
no ale ja doswiadczenia w tych sprawach nie mam... bo za chrzestna jeszzce nie robilam
adas ma dwoch chrzesniakow ale siostrzenica ma juz 6 lat a chrzesniak -kuzyn chyba 7 wiec juz stare dzieje i pomysly sie zmienily.. hihi
i nie zapomnij czegos slodkiego wrzucic.. na slodkie zycie dla marysi hihi

marta no wlansie co u lekarza???

ja bylam dzis z leosiem w sprawie tej wysypki-tradziku
i wh lekarki to nic powaznego... przebadala babelka i kazala sie zglosic ponownie w poniedzialek.. to i tak duzo bo nie sadzilam ze sie przejmie
nie kazala przemywac rumiankiem tlyko woda.. dziwne skoro w polsce wszyscy lekarze zalecja wlasnie rumianek.. ale wiadomo uk hihi

a potem ruszylismy z mama na zakupki.. leos grzecznie spal./. oczywiscie jedno karmienie zaliczyl w shopping centre hhi ostatecznie wrocilismy dopiero na kapanie hihi czyli przed 20 hihi troche nam tam zeszlo ale mama chciala zakupki poorbic przed wyjazdem hihi
a teraz leos obowiazkowo czuwa do 23 po czym karmienie i mam nadzieje 5 godz snu hihi to sie zobaczy hihi

sciskam was i pozdrawiam

lucy sliczne fotosiki... i usmiech rewelacja hihi piekny oliverek hihi
nasz leos wyglada podobnie w bujaczku hihi tez mi go zal hihi

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 sie 2007, 00:35

Witam kochane :-D
dawno sie nie odzywalam ale to z braku czasu, niestety. U nas niby po staremu Alusi troche ten kaszel przeszedl (bez antybiotyku) ale badan w Pl nie odpuszcze :ico_nienie: Nati strasznie bolesnie zabkuje Ja znow zaczelam regularnie chodzic na silownie ale tez zaczelam korzystac z sauny (dla mnie rewelka :ico_haha_02: ) ale znow bede miec przerwy 2 tyg jak polece do PL
kaasiaa79, co do chrztu to ja juz po hrzcie Natusia i dam ci rade nie dawaj kasy, ja bylam strasznie zawiedziona ze wszyscy Natusiowi dali kase zadnych pamiatek (tylko moja jedna siostra prucz kasy dala taki piekny pamiatkowy album na zdjecia i ramke) bo wolalabym zeby mial jakas pamiatke i z tych pieniazkow kupilam mu wozek i chce jeszcze cos takiego jak jasnie pani pisala obraz rzezbiony w miedzi lub srebrze z grawerem daty
madziorka hihi, gratuluje i zazdroszcze tej werwy i biegania po zakupkach z Leosiem. Kochana a co do rumianku to on tez moze uczulac, tak wiec radze ci rzemywac sama woda, a do kapieli kup Oilatum i kremik z tej samej serii tez nie zaszkodzi a tylko pomoze (w aptece dostaniesz bez problemu, a od lekarza recepte na to tez bez problemu powinnas dostac)
Jasnie Pani :), dzielna twoja cora, a pluca trenuje juz zeby muc na wybranka krzyczec :ico_haha_01:
SANDRUSIA)), trzymam kciuki zeby wizyta babci udala sie bezstresowo :ico_haha_02:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2007, 10:17

kasia co do jezdzika jak dobrze pamietasz Tomek ma taki i jest to naprawde super zabawka. A jesli masz dylemat czy dla dziewczynki sie nadaje to Ilonka ci niech powie jak Vinee tez na nim jezdzi bo ma taki sam.
Obrazek

Do udanych zabawek rowniez zaliczam stolik edukacyjny chicco
http://www.allegro.pl/item222300036_now ... niej_.html

Obrazek

A jesli uwazasz ze na te zabawki jest za mala (choc ja uwazam ze lepiej jej takie kupic)
to mozesz kupic matę edukacyjną, mnostwo jest rodzajow i ceny tez sie bardzo wahają np wklejam jeden link
http://www.allegro.pl/item217797331_sup ... w_wa_.html

Dobrym tez pomyslem by byl albo taki smoczek ze srebra
http://www.allegro.pl/item221815014_smo ... atis_.html
albo łyzeczka srebrna
http://www.allegro.pl/item219269412_sup ... atis_.html

wiec pomyslow ci duzo dalam wiec tylko przebieraj, mysle ze dziewczyny mają racje z pieniedzmi, zwlaszcza ze rodzice mają je.

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2007, 11:09

nie kazala przemywac rumiankiem tlyko woda.. dziwne skoro w polsce wszyscy lekarze zalecja wlasnie rumianek.. ale wiadomo uk hihi
:ico_nienie: :ico_nienie: oj wlasnie nie! mi lekarz tylko przegotowana woda kazal, bo rumanek moze uczulac :ico_nienie: :ico_nienie:
U nas niby po staremu Alusi troche ten kaszel przeszedl (bez antybiotyku) ale badan w Pl nie odpuszcze
i masz racje!
Jasnie Pani :), dzielna twoja cora, a pluca trenuje juz zeby muc na wybranka krzyczec
a co? postraszmy troche kandydatow :-D :-D

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2007, 11:15

oj wlasnie nie! mi lekarz tylko przegotowana woda kazal, bo rumanek moze uczulac
mi tez lekarka nie pozwalala rumiankiem przemywac bo uczula

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

03 sie 2007, 12:26

ale to przeciez nie trzeba od razu. poczekaj az skonczysz karmic i wtedy zrobisz
ja taka jestem ,ze JUZ bym chciala byc super laska,jak Marcysia ze zlotopolskich
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: ale coz sila wyzsza ,bedzie trzeba poczekac :-D i tak w tym roku na plaze nie pojde pewnie :ico_noniewiem: to sie nie spieszy :-D ehhh gdyby nie te rozstepy ,to byloby super,bo brzuch juz prawie plaski :ico_brawa_01:
gosiaa superowe te zabawki :ico_brawa_01:
madziorka ja tez o rumianku slyszalam,ze uczula...
emilka tez sie zastanawiam nad tym oilatum ,bo kazdy tak zachwala,a jest tez do twarzy,bo maly ma sucha skore strasznie ...uzywam teraz ten krem co madziorce pisalam i tez jest bardzo dobry,ale ciekawa jestem czy oilatum do twarzy tez maja ?
lece sie kapac ,bo maly spi,tzn prysznic ,bo wanny nie mamy :ico_zly:

Wróć do „Pozostałe”