Dzien dobry
Ja dzisiaj od rana pracowita jestem
Skosilam juz trawe na gorze naszego ogrodka zostalo jeszcze na dole ale niewiem czy mi sie uda skosic bo zapowiadaja burze...
Tak to pozatym to u nas ok,Dziekujemy z Nicolcia za zyczonka na 11 miesiaczkow mile to ze pamietalyscie
Juz za miesiac ma moj maly skarbek roczek to niemozliwe i to za szybko ucieka ten czas.. Ale tak to juz jest,ze dzieci rosna szybko wazne ze malutka jest zdrowa i sie super i szczesliwie rozwija
Pozatym wczoraj poklocilam sie z tesciem..
Bo chcial mi mowic co mam robic,to znaczy mnie ustawiac i ja sie nie dalam
tym bardziej ze tesc byl juz pijany.. Poszlismy do nich na chwilke i to ja chcialam.. bo sobie chcialam pograc w strzelanie no i pogralam ale najpierw bylismy troche na ogrodku u nich.. i wogule zaluje strasznie ze tam poszlismy maz niechcial tam do nich isc tylko ja chcialam sobie postrzelac pograc ale niestety tesc zdazyl mnie doszczetnie wkorzyc i tak wyszlo jak wyszlo.. Oh nie pojde juz do nich jak nie bede musiala bo to bez sensu jest..
Ok wyzalilam sie
Teraz troche odpoczywam a potem jak sie malutka obudzi bo zasnela przed 12 00 to skosze dalej trawe jak nie zacznie padac ..
Iza dokladnie masz racje w domku tez moze byc przyjemnie... chyba my tez zostaniemy tym razem w domku .. za kazdym razem mala nie musimy dawac do tesciow o
Zrobie tez jakas ladna kolacje przy swiecach itd.. i tez bedzie ciekawie
Wszystkiego pieknego w dniu twojego roczku Nicola duzo szczescia,zdrowka i milosci i radosci i buziaczki ogromne wszystkiego Najlepszego
zycza ci Kristi z coreczka Nicole
Maggie ciekawie ma Antos z tymi zabkami kazdy zabek w inne swieto chocby tak to bylo swieto ze ksieciunkowi zabek wyszedl
Zajrze do was pozniej buziaczki paa
Iwona,Aginka trzymam za was kciuki ze wam sie powiedzie i ze dostaniecie te prace ktore chcecie miec.. o rety za niedlugo to tu beda same pracujace mamusie.. tylko ja z nielicznych do pracy sie NIE wybieram..
Miejcie ladny dzien papapa
[ Dodano: 2007-06-25, 13:16 ]Ale cos chyba nie bedzie tak szybko padac mam nadzieje i moze uda mi sie skosic ta trawe jeszcze ale malutka ma dobre spanko a jaka jest dzisiaj grzeczna chyba wie ze ma juz 11 miesiecy o rety za miesiac wazny dzien juz sie ciesze ale ten czas i tak za szybko leci..