do ciasta w sam razChyba czas na kawkę![]()
już tylko 10 tyg do końca a za tydzień wskoczę w 8 okienko

nie dziwię ci się,męczysz się przez te bóle tylkoDo tej pory chcialam zeby sie przenosil i nie trafic na weekend majowy ale od soboty jak mecza mnie te kolki to jakbym tylko byla pewna ze malemu nic nie bedzie to chcialabym juz![]()
malutki byłJak bratowa rodzila, dziecko prawie donoszone, bo miala cc 2 tyg wczesniej, to Tomek wazyl 1900 kg![]()
Mnie nie męczą kolki ale też bym już chciała być rozpakowana. Współczuję tych kolek, miałam jej w wieku 14-15 lat więc wiem przez co przechodzisz.Do tej pory chcialam zeby sie przenosil i nie trafic na weekend majowy ale od soboty jak mecza mnie te kolki to jakbym tylko byla pewna ze malemu nic nie bedzie to chcialabym juz![]()
Jak bratowa rodzila, dziecko prawie donoszone, bo miala cc 2 tyg wczesniej, to Tomek wazyl 1900 kg![]()

no to obie po porodzie bedziemy mogly powiedziec czy to przy kolkach rzeczywiscie pikusWspółczuję tych kolek, miałam jej w wieku 14-15 lat więc wiem przez co przechodzisz.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot], PalmaKaply i 1 gość