Hejka
Bidna Ilonka, ale jest dzielna i wspaniale sobie radzi.
Ika pozdrów ją od nas i przekaż, że brakuje nam jej tu na tt.
Dziewczyny co do proszku to musiałam mienić, prałam wszystko w Loveli teraz piorę w Jlepie bo Mała miała uczulenie, musiałam jej podawać wapno. Teraz jest już dobrze ale n wszelki wypadek wszystkie rzeczy płuczę 2 razy w pralce.
Ika osobiście Cię podziwiam, że masz tyle siły i jesteś tak dobrze zorganizowana.
Evik nie ma co się martwić, że na razie nie wyrabiasz się czasowo czy nie radzisz sobie dobrze z obowiązkami. Miałam na początku tak samo. Teraz jest już lepiej, jak tylko mąż zrobi mi zakupy to potrafię zrobić obiad, posprzątać, poprać, poprasować i jeszcze wyjść na spacerek z Julka, oczywiście zdarza się, że o 21 już śpie razem z Julką no ale, tak bywa
Dziś się wyspałam bo Julka zrobiła sobie dwie dłuższe przerwy między jedzeniem, spała najpier 5 h a później 4, ostatecznie wstała o10 a ja praktycznie razem z nią i mogę powiedzieć, że w końcu się wyspałam.
Ika gdzie kupowałaś karuzelkę ??? Tak się zastanawiam czy też nie kupić, mam jedną ale ona jest w zestawie do łóżeczka turystycznego i nie pasuje do naszego drewnianego.
Już nie mogę się doczekać czwartku, wtedy przyjdzie huśtawka i mata edukacyjna od mojej mamy z stanów. Jestem ciekawa jak JUlka zareaguje, bo np. bujaczek który dostała bardzo polubiła i czasami nawet ucina sobie drzemki w nim.
Wiecie cio, obawiam się, żę moje dziecko się lekko rozregulowało :-( nie bardzo chce już ciągnąć cyca. Oczywiście sobie ciągnie i dostaje za każdym razem jak jest głodna ale jak tylko pójdzie coś nie tak, wypuści albo słabiej zassie to jest krzyk i płacz od razu i nie ma możliwości ponownego przystawienia :-((( i wtedy wędruje butla i jest wszystko ok.
Co kupujecie na mikołajki mężom. Ja już ie mogę się doczekać. Kupiłam swemu kosmetyki pod prysznic, krem i żel do mycia twarzy z AA i maszynkę do golenia. Jestem taka niecierpliwa i obawiam się, że mogę nie dotrzymać do 6 i dać prezent wcześniej

.
[ Dodano: 2007-12-03, 17:35 ]Julka

)