dziewczyny, a ja wczoraj zdążyłam was tylko przeczytać, a jak napisałam, to TT się zablokowało i nie mogłam znowu wejść
Violu, a ja myslałam, że jedyna ofiara jestem co nie dostałam tych pudełek
poprzednio dali 2, a teraz nic
jak leżałam, to dziewczyna obok dostała, a potem albo brakło, albo kobietka która sie tym zajmowala poszła na urlop, ja tylko tak sobie to mogę wytłumaczyć
szkoda, bo fajne rzeczy są w tych paczuszkach, a i gazetka przez rok gratis przychodziła i od nestle fajne rzeczy
no ale mówi się trudno
mogłam się upomnieć, a jak się ma sklerozę to się cierpi
Uleńko mam identyczny jeszcze po Wiki, gratuluję wyboru u nas świetnie się sprawdził
Abegano aerobik... marzenie u mnie, no chyba żeby się zaczynał po 20, bo wtedy Tadziu słodko śpi
twój mąż przejdzie prawdziwą próbę, choć przy grzecznej Natalce pewnie nie będzie miał większych problemów (no może tylko ewentualnie z karmieniem piersią

)
Serafinko ja ubranko do chrztu niedawno wklejałam
dziś w nocy pierwszy raz starsza siostra budziła braciszka, wyobraźcie sobie, że Wiki wędrowała do nas do łóżka 2 razy i oczywiście za każdym razem budziła Tadzia, do tej pory z budzeniem było odwrotnie
mam nadzieję, że dziś się nie obudzi, bo usypianie dwójki równocześnie nie jest przyjemne w nocy (mój mąż nawet nie wiedział, że Wiki była u nas

)
no zmykam w pielesze, bo może uda mi się trochę przespać przed karmieniem
dobrej nocki
to było z wczoraj
a dziś witam wszystkie mamusie o poranku
jestem totalnie niewyspana, Tadzio prawie w ogóle w nocy nie spał
rano z tego wszystkiego ubrania do kosza na bieliznę wyrzuciłam do kosza na śmieci

, no ale jest już 9 i czuję się trochę lepiej jak na niewyspaną mamusię