Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 cze 2008, 12:33

Cześć babeczki :)

wpadłam tylko na moment pokazać Wam moją wiercipiętkę ;)
Moje maleństwo robi dokładnie tak samo Gie ale jest to naprawdę przyjemnie. Jak juz urodzimy to będzie nam brakowało tych kopniaków :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 cze 2008, 13:04

Hej :-)
Gie, jakbym widziała swój brzuch :-D
Super kreacja na wesele, w tym stroju wcale nie wygladasz na 8 m-ac. Naprawdę ładnie :-)

A ja chciałabym już urodzić. Jak za dużo się na chodzę to robi mi się coś z prawa nogą jakbym miała uciśnięty nerw i utykam :ico_szoking: trudno cały dzień wypoczywać przy rocznym dziecku... no ale chciałam to mam :-)
Koniec użalania.

Pozdrawiam Was serdecznie :-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

26 cze 2008, 19:18

Witam...

A mialo byc tak pieknie.......cieszylam sie z netu w domu,a tu masz..... :ico_zly: Cos zadzylo sie juz zepsuc.Znowu korzystam z laptopa meza.

Gie-no mala niezle daje czadu :-D

Moja z kolei tak z 6 razy dziennie,a moze i wiecej ma czkawke :ico_haha_01:

Pozatym dzisiaj zaczal bolec mnie brzuch,tak jak na @.Podejrzewam,ze do takich boli musze sie przyzwyczaic,to raczej normalne pod koniec ciazy.

Chyba nie mam dzisiaj weny.............

Awatar użytkownika
delfi1
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

26 cze 2008, 20:54

oto link, mam nadzieję, że uda Wam się obejrzeć... nie wiem co się dzieje, najpierw wyświetla się, że "Video not found", ale po chwili włacza się filmik - przynajmniej u mnie ;)
:))) moja mala tak nie kopala, ani nie kopie...wydaje mi sie ze to troszke bolesne, ale zarazem przyjemne:), moja jest leniwa i wogole...
Jutro ide do ginekologa zobacze mala jaka duza jest i wogole.....
dam znac wieczorkiem, alebo jakos w najblizszym czasie...pozdro,milego wieczorku :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 cze 2008, 21:53

Siemanko :)

Ja znowu na troszkę :)

Dzisiaj w szkole rodzenia uczyliśmy się kąpać dzidziusia ;) Wydawało się proste, ale jak przyszło mi samej obracać tę lalkę z plecyków na brzuszek w wanience, to... ;) Ale oboje z Panem daliśmy radę ;)

Wstawiam nowe fotki:

Obrazek

Obrazek

JAGNA - może to te skurcze przepowiadające...? Masz już dwie ciąże za sobą, więc powinnać się bardziej orientować, niż my tu wszystkie razem wzięte ;)

DELFI - trzymam kciuki za wizyte... a co do kopniaczków małej - bolesne-owszem, szczególnie gdy celuje w żebra... ale cudowne też, więc... :)

Awatar użytkownika
Jagna30

27 cze 2008, 08:47

Gie-wygladasz super:)

Co do skurczy...fakt jest faktem ze jestem mama dwojki dzieci.Ale musze sie przyznac,ze ja naprawde ale wiele nie pamietam.Wkoncu troche lat minelo...i wszystkich szczegolow niestety nie pamietam.Szczegolnie z tej drugej ciazy kiedy wlasciwie nie koncentrowalam sie na sobie tylko na moim Patryku ktroy byl jeszcze malutki.
Wiem,ze kilka razy przed porodem mojego pierworodnego po przytulankach,zaczelo sie COS dziac,ale niestety po jakims czasie ustawalo.Zreszta nie moglam sama urodzic ani jednego ani drugiego.Musieli mi w tym pomoc...
A wczoraj po malym wysilku fizycznym zaczal bolec mnie brzuch.
"Stawiania maciciy"to mam juz od jakiegos czasu.
Zostalo mi 36 badz 29 dni do konca...byc moze i wiecej,a tu moj K. z remontem sie nie spieszy....chyba sama sie za to wezme.

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 cze 2008, 08:59

chyba sama sie za to wezme

ja zaszłam w ciąże 2 tygodnie po wprowadzeniu sie do własnego mieszkania i całą ciążę trwał u mnie remont.. właśnie w 8 miesiącu malowałam drzwi z brzucholem bo mój W. nigdy nie miał czasu :-D
Gie, wyglądasz pięknie, kwitnąco :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jagna30

27 cze 2008, 09:26

AniaZaba-wyobraz sobie,ze ten remont po nocach mi si sni.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 11:50

Witajcie Kochane :)

JAGNA - kopnij w tyłek tego swojego Pana, dlaczego On się tak ociąga?? Ja jak swojego popędziłam, to w jeden dzień pomalował nasze czekoladowe ściany w sypialni na biało dwa razy (przed szkołą rodzenia), a praktycznie w nocy malował z kolegą na ten fiolet i następnego dnia wszystkie meble wróciły na miejsce :)

Teraz mam do umycia okna i żaluzje i musze poprać firany - ciężko mi się za to zabrać, postanowiłąm dzisiaj, że jak Pan będzie miał w przyszłym tygodniu na II zmianę, to się za to wezmę... Gdybym się bardzo męczyła, to umyję tylko duży pokój, a sypialnię i kuchnię zostawię Jemu :) Nie będzie miał wyjścia :)

Co do różnych skurczy, napinania się brzucha - coś tam u siebie zauważam, ale ja w ogóle jakaś lewa jestem, bo nic nie potrafię zaklasyfikować - nie wiem kiedy to skurcz, kiedy boli, kiedy się napina... nic nie odróżniam... :ico_placzek: :ico_placzek:

a wczoraj pierwszy raz zobaczyłam, że z piersi leci mi siara (Boże, co za kretyn wymyślił tę obrzydliwią nazwę!!!) Byłam w szoku, jakoś tak nie myślałam, że przed porodem będę ją miała... Nie leci samoistnie, tylko kiedy naciskam sutek i to dłuższą chwilę... Napisałąm Panu sms-ka, był w pracy na noc, zadzwonił do mnie, o wszystko wypytał, jak to wygląda, czy to normalne etc. Ja od razu oczywiście przeczytałąm wszystko w książce, żeby się uspokoić... :-D

Dzisiaj rano Pan wpada do domu z pracy i pierwsze co, włazi do mnie do łóżka i mówi: "Pokaż siarę!" :-D :ico_puknij: Ale on jest czasem stuknięty ;)

Awatar użytkownika
Izunia
Wodzu
Wodzu

27 cze 2008, 11:54

Gie, rozbzikana ta twoja kruszynka ;)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”