witam dziewczyny! jestem i nawet was poczytuje ale jakoś tak nie mam weny na pisanie,zresztą przy tym moim diable nie mam jak pisać a jak śpi to wtedy sprzątam dom bo tak to nie mam jak,albo broi a jak mu nie pozwalam to wrzeszczy że musze się nim zająć!!!!
ogromne brawa za nowe sukcesy naszych maluszków!
mój mały też chodzi za jedną roczkę narazie tak śmiesznie bo jakby tańczył kujawiaka czy coś tam bo tak jedną nóżką bardziej do przodu tupie

śmiesznie to wygląda,no i odkrył że ma ząbki u góry więc nauczył się zgrzytać też zabawne minki strzela jak babcia bez ząbków

no i już mi zaliczył fikołka,tak sie wygupialiśmy a siedziaąłm przy nim tylko nie zdąrzyłam go złapać i fiknął przez oparcie w narożniku i wylądował na plecach

masakrycznie to wyglądało zrobił się siny i nie mogł złapać oddechu ,boże jak ja sie wystraszyłam,a potem płakałam razem z nim, na szczęście nic mu się nie stało i jest ok!
ale i tak ten upadek go niczego nie nauczył

dalej broi i na tej kanapie szaleje przy tym oparciu

jak ja to mówie to jest mój sztan i diabełek bez rogów w jednym!

niczym nie umie się zająć tylko broić potrafi
co do spanka to wsumie mój ma jedno popołudniu ok.11 i śpi ok.3 godzin nawet do 4 zależy o której się budzi rano ,najczęściej jest to 7 ,a z jedzonkiem to różnie zależy co my mamy na obiadek,ale dostaje do próbowania już wszystko
a moja córcia ma już za sobą pierwszy dzień w szkole-2 klasa! jest szczęśliwa bo wkońcu jej się nie nudzi
ale się napisałam
buziolki dla was
[ Dodano: 2009-08-17, 21:41 ]
a nasze urodzinki też będą bardzo samotne

bo będziemy tylko my i nasi znajomi z synem w wieku naszej Natali ,sama upieke super torcik rozwiesimy balony tradycyjnie zrobimy wybieranie pieniążków,bibli,kieliszka (

) i coś do pisania,a dzieci są malutkie i jeszcze nie świadome tego co się wookoło dzieje,od nas dostanie taki motorek do jeżdzenia na akumulator