i dziurke w brodce jak dziadzius (moj tato)
KOMU PAN BÓG DAŁ URODE TEGO DOTKNĄŁ PALCEM W BRODĘ

nieskromnie napiszę, że ja też mam pokaźny dołek
mama wraca jutro, ale chyba siostra przylatuje, tak?
Fela nas nigdy kupa Lenki w locie nie dopadła

ale siuśki jak najbardziej

zrobie może wieczirkiem zdjęcie zegarka, to taki swatch iron, w PL w ogóle go nie bylo, bo to model dosyc stary i nie do zdobycia, a tam go kupil za 11 funciaków, więc też popytu na niego nie było

ale jest wypasiony
my oczywiście nie byliśmy jakieś sknery..tak to możliwe

kupiliśmy mu czapeczke i polówkę z nazwą naszego miasta i kuba jakąś księgę o monetach, bo akurat mial urodziny, tzn. w zeszłym tygodniu mial
Martusia po prostu uwierzyć nie mogę w to, co sie przydarzyło twojej koleżance

nie wiem, jak ja bym coś takiego przeżyła, na pewno wszytsko sie zagoi i będzie dobrze, ale co sie bidulka nacierpi
dobrze, ze pępuszek Frania też coraz ładniej wygląda, a ty, mamuśka, weź se coś na to choróbsko póki jeszcze w miare sie czujesz
lucy23, dobrze, że u małego ta nonono już sie tak nie odparza, musiała sie chyba przyzwyczaić do siusków i kupek, a to przecież substancje żrące
ale poszalejesz w PL
Emilka udanego pobytu w PL
a moze na chrzciny taką srebrną skarpetkę na łancuszku dasz. I wygrawerujesz od cioci skarpety
wczoraj kuba zamówił mi ten smoczek, mam nadzieje, że do piątku to dojdzie

kupie może jakąś książeczke dla malutkich dizeci o Bogu, biblie czy coś takiego i jeszcze jakieś ciuszki z Disneya, bo innej znanej firmy w piotrkowie nie ma

chociaż z tego co wiem, to Marysia ma sukieneczke z Zary na chrzciny, więc będę wyglądać przy niej jak ciotka z prowincji
GLIZDUNIA, witaj serdecznie
Julie no to jak? przelecisz nade mną czy nie? kiedy mam sie spodziewać paczki żywnościowej na balkonie?
a gdzie
Jaśnie Pani?
Ilonuś, mam nadzieje, ze z
Vinne juz lepiej
czekam na kube i pojedziemy kupic jakis proszek do koloru, bo sterta brudu w łazience, wejsc nie można, a on chyba myśli, ze te 5 kilo to ja przyniose i jeszcze do tego ziemniaki kupie