różnie praktykuje.
Inia ja cały czas myślę co tam u was

myśli, że to pikuś

Mam nadzieję, że po tej płytce problem zniknie

płytkę to bardziej wietrz mieszkanie

Na poczatek dnia stawiam![]()
![]()
za kolejny tydzień
![]()
Wiesz co no chyba jakaś nie z ziemi baba. Ja jak szłam kiedykolwiek na urodzinki dziecka to pytałam rodziców o której im pasuje bo wiem że dzieci właśnie śpią w dzień i zazwyczaj o stałych sobie porach .wiecie co zawsze z moją bratową cyrki były
O właśnie zauważyłam że kolejny tydzień zaczęliśmy![]()
Ale to leci![]()
![]()
masakra jak kasa leciJa po badaniach , zapłaciłam 200 zł ja chyba z torbami pójdę nim urodzę.
biedulko wracaj do zdrowia.Teraz inhaluje się
pokaz sie potemteraz robie włosy na fioletowo,
Mnie teraz też.A nie mam jak bo małą mam , poza tym ten obiad już powinnam stawiać na gaz.Mama jest w domu ale oni bija kuraki więc maja dużo pracy .cos mnie dzis spanie łamie
No ona dziś miała mieć wizytę albo ktg robione , tylko nie wiem o której to miała mieć. A może już nie doczekała wizyty ?ciekawe co u Karoliny?
Oj znam takich .ona moze zapomniała jak to jest z tymi drzemkamijak adoptowali Karolinę miała rok i chuchali dmuchali, kichnać nie można w domu było bo dziecko śpi, telewizor wyciszony, domofony, telefony
wszystko
![]()
ja nie mam telefonu niestety. Chyba ze lakarz skierowal ją do szpitala na wywołanie bo juz tydzień po terminie jestNo ona dziś miała mieć wizytę albo ktg robione , tylko nie wiem o której to miała mieć. A może już nie doczekała wizyty ?
Ma ktoś do niej telefon w razie czego ?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość