Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 sty 2008, 20:16

Witajcie :-) pewnie mnie już zapomniałyście, już nawet nie pamiętam kiedy Was odwiedziłam. A teraz znów mam okazję cześciej wpadać na tik taka. Pierwszy to moja córeczka, która wkońcu przestała chorować i mogę spokojnie usiąść przy komputerze, a drugi widnieje jako drugi z kolei suwaczek :-) pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i ściskam :ico_brawa_01: :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2008, 20:44

sensibel, witaj po przerwie Super że Zuza jest juz zdrowiutka oby juz jej sie zadne chorubska nie imały
[size=200]Ogromne gratulacje[/size] !!!! :ico_ciezarowka: hihi jako pierwsza z marcóweczek
Jak sie czujesz

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 sty 2008, 21:17

sensibel, ogromne gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Jak samopoczucie ?? Cieszę się że z Zuzią już wszystko wporządku.
Powklejaj fotki Zuzi bo pewnie bardzo się zmieniła i obiecaj że będziesz wklejać swój brzuszek od czasu do czasu :ico_oczko:

A Emilka przed chwileczką zasnęła. Mój mąż gdzieś wybył więc siedzę sama w domku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2008, 21:23

a moja Juleczka dokazuje ile wlezie ani myśli o spaniu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

18 sty 2008, 21:40

witajcie kochane.

ja taka zapracowana, że znów składam życzenia z opóźnieniem

[size=150]STO LAT, STO LAT DLA KAROLINKI!!![/size]

nie ma mnie chwilę, a tu takie nowiny :-D ogromne gratulacje sensibel :ico_ciezarowka:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Julki za kolejnego ząbka.

Aga , ale fajnie macie z tym wyjazdem. Mam nadzieję, że nam też się wreszcie uda gdzieś wyjechać w tym roku.
A Emi cudowna. Super fotki i filmiki.

Becia nie stresuj się jeszcze i czekaj cierpliwie. Teraz poczta bardzo źle działa, bo przenieśli sortownię do Pruszcza Gdańskiego i nawet głupi list idzie 10 dni. Z gdańska do Gdyni. A co dopiero paczka :ico_olaboga:

nana mam nadzieję,że Michaś zacznie wreszcie spać normalnie. Pewnie jak przestaną go swędzieć te kropki.

Karolina Ty to masz rozrywkowe życie, ach....

A u nas ok. Dzis w nocy Maja obudziła się o 3 i zachciało jej sie bawić, troszkę pograndziła i po godzince zasnęła.
Miki na razie ma tylko ten katar i niech tak zostanie, bo w poniedziałek musi byc w formie, ponieważ mają przedstawienie na Dzień Babci i Dziadka.

[ Dodano: 2008-01-18, 21:10 ]
Gdzie wy jesteście?????
Ja zawsze w złą godzine tu zaglądam, jak Was nie ma :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 sty 2008, 22:14

sensibel, gratuluje dzidzia, wszystkiego naj naj naj kochana, żeby ciąża była cudnym przeżyciem

kurcze sama bym chciała drugie dzidzi, ale narazie jest to niemożliwe

moj rozrabiaka poległ, nawet dobrze nam to poszło :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2008, 22:21

moja Juleczka tez padła ululana przez tate :-)

Awatar użytkownika
urmajo

18 sty 2008, 22:25

Majka już zaliczyła dwie pobudki, więc już jest u nas w łóżku :ico_wstydzioch:
Ja chyba też się wkulam pod kołderkę, bo normalnie po całym tygodniu pracy jestem troszkę zmęczona.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

18 sty 2008, 22:29

no prosze kto nas odwiedził :-) nastąpiła reaktywacja :ico_brawa_01: sensibel witaj kochanieńka , nie myśl ,ze o tobie zapomiałayśmy jakbyś przeczytała wszystkie zaległe posty tobyś sie przekonała

gratuluje mamusiu zuzieńki rodzeństwa przyszłego ah..... nawet sie niespodziewałam :ico_brawa_01: jak sie ciesze :ico_ciezarowka:
Obrazek
no to która nastepna bedzie? :-D może gozdzikowa tak pragnie mieć Bartusia :-D

urmajo dobrze wiedziec -thx za nowinke - jeszcze całkiem krzyzyka nie postawiłam na tą paczke w pon bedzie 2 tygodnie jak została wysłana , a tylko miała iśc do WAWY

MOJE DZIECKO DOSKONALE SIE BAWI DOPIERO BEDZIE KAPIEL , Z MAŁEJ DZEMKI ZROBIŁY SIE 2 H I JESZCZE MUSIAŁAM BUDZIC -WIEC PEWNIE ZASNIE GDZIES PRZED 24 .... SORKI :ico_sorki: za caps , a tak jakos mi sie cisło -nic szczególnego

Awatar użytkownika
urmajo

18 sty 2008, 22:33

Nie ma sprawy Becia polecam się na przyszłość :-D :-D :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”