Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 sty 2008, 22:34

U nas narazie bez pobudek ale Emi strasznie się wierci :ico_noniewiem:

A ja zaraz chyba pójdę poleżeć do wanny. Jakoś mi się zimno zrobiło a poza tym popsztykałam się z moim P więć relaksująca kąpiel dobrze mi zrobi :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2008, 22:37

hihihi Becik może i bede nastepna kto to wie :-D

[ Dodano: 2008-01-18, 21:40 ]
Aga26, z wielka pianą :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to jest to chyba sama zaraz ide sie wyciapciać :-D :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

18 sty 2008, 23:20

No nic ja już się z Wami dzisiaj pożegnam.

Spokojnej nocki marcóweczki i do jutra :-)

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

18 sty 2008, 23:25

Dzieki dziewczyny :-) chciałam, zeby miedzy moimi dziećmi było nie więcej jak dwa lata różnicy, ale nie myślałam, ze tak od razu mi się to uda. Nawet byłam troszeczkę zaskoczona :ico_szoking: , ale jak dziś zobaczyłam tą maciupką istotkę na usg to już się zakochałam :ico_haha_02: . Trochę sie boję czy dam sobie radę z taką dwójką.. spacer będzie wyzwaniem. I mam mały problem - Zuzia nie chce pójść spać bez pociamkania cycka, i w nocy sie czasem domaga :ico_olaboga:
Ale Wasze dzieciaczki porosły :ico_szoking: piękne są.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

19 sty 2008, 00:23

o dzizassssssss :ico_olaboga: dopiero zasneła

sensibel nie martw sie mamusia pomoze ,skoro razem jeszcze mieszkacie pod jednym dachem :-)

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

19 sty 2008, 00:44

Tak jak dopołudnia nic się nie dzieło,tak teraz prosze same nowości :-D
I to jakie :ico_szoking:
sensibel, Obrazek
Jejku bombka sprawa i to planowana dzidzi,ale się cieszę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Pisz kochana jak najwięcej,wklejaj zdjęcia-teraz Ci nieodpuścimy!!!Piękna sprawa i uczucie przeogromne zobaczyć mała fasolkę na usg,ja zawsze byłam wzruszona :ico_oczko: Cieszę się również ze z Zuzia wszystko wpoządku-tak jest z dziećmi że chorują!No to masz kobitko przed soba wyzwanie :-D
Aga26, CYPR-ach ale macie super,co z tego że w trójkę,ale gdzie to się liczy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Spoko jutro już z mężulkiem będzie oki :ico_oczko:
URMAJO-trzymam kciuki za Mikiego żeby nic innego mu się nieprzyplatało i zeby udał sie dzień babci i dziadka!Niestety Maksa tez chcielismy puścić do przedszkola,ale jak sie okazuje teraz panuje grypa jelitowa :ico_olaboga: wiec ze wzgledu na to ze jest po tej ospie,a Michaś ja jeszcze ma to niestety ale nieryzykujemy!!!
DOMI- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Krzysia, że poległ dziś szybko aaasi
GOZDZIK-widzisz jak masz fajnie i dobrze męzuś ululał Ci małą(a tak psiczysz na niego czasem)żart :ico_haha_02: Aaa dziękuję za komentarz-jesteś kochana
BECIA-ciociula dziękuję za komentarz-też jesteś kochaniutka :-D
URMAJO,BECIA-jak obstawiacie u kogo pojawi sie następny suwaczek???Teraz to bedzie się działo...

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

19 sty 2008, 00:48

sądze ,że albo gozdzikowa ,albo karolinka : :ico_haha_01: ,nie licząc ciebie cioteczka :ico_smiechbig: -teraz ma byc corcia

[ Dodano: 2008-01-18, 23:49 ]
a u mnie to na suwaczek juz na 1000% nie liczie mam to co chciałam i KONIEC

[ Dodano: 2008-01-18, 23:51 ]
AAAAA i jeszcze DOBRANOC powiem :-D

no bo mnie TO TT DZIS ROZPIERD...... :ico_zly:

cioteczko stosunkowo udanej nocy :-D gD>

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

19 sty 2008, 08:59

Witajcie z rana

U nas nocka nawet, nawet. Spałyśmy razem w łóżku do 7.30 :-D
Pogoda dzisiaj do d***. Leje, wieje i jest zimno :ico_zly:

Powiedzcie mi czy Wasze dzieci też się tak wiercą przez sen ?? Bo moja to zanim trafi do nas do łóżka to w łóżeczku ze dwa razy obróci się dookoła własnej osi. Potrafi spać skulona w samym rogu łóżeczka :ico_olaboga: A u nas w łóżku to już wogóle jest sajgon. Hihi mój mąż ostatnio w zęby dostał z pięty :-)
Strasznie się wierci, wcześniej takiego czegoś nie było :ico_noniewiem:

A co do kolejnego dzieciaczka to ja do ślubu się pilnuję :-) a później niech się dzieje wola nieba :-D

Dobra idę postawić wodę na kaszkę i zrobić sobie kawusię. Jeżeli któraś chętna to proszę :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

19 sty 2008, 09:42

witajcie

wczoraj napisalam wielkiego posta ale mi wcielo i sie zdenerwowalam i poszlam spac :)wczoraj byla u mnei pciolka i dopeiro ja odwiozlam o 22 jeszcze przejechalysmy przez solarium :-D :-D :-D ale fajnie wczorajszy dzien spedzilam Macio co prawda spal 2h na caly dzien ale nic to nawet dotrzymal do tatusia kapieli :) a potem padl i spal dzis do 8 :-D wlasnie po kaszce Macio i grandzi w kszeselku a my bedziemy jesc sniadanko :)
Sensibel witaj kochana nie zapomnialysmy Cie nawet keidys pytalysmy co u Ciebie, i wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: GRATULUJE BARDZO GORACO :ico_ciezarowka: super :-D :-D
Aga super wyjazd Cypr jest piekny ja polecam bardzo goraco Grecje
Urmajo oby syneczek juz nie chorowal
Nana nie puszczal Maksa bo potem zarazi MIcha a Michu taki biedny w biedronkach :(
Beti a co do suwaczkow nowym no my z moim P musimy dom wybudowac zrobic go w srodku i dopiero ebdzie Kamilka robiona :-D :-D :-D :-D
mielgo dnia Wam zycze ja dzis jade na 12,30 do fryzia :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sty 2008, 11:40

Witajcie u nas nocka nawet znośna choć Jula budziła sie z 4 razy ale dałam jej cycusia i zaraz usypiała a M ja odkładał do łóżeczka
Aga26, moja Juleczka tez sie tak wiertoli śmiejemy sie z moim Wojtkiem ze trzeba jej poszerzyć łóżeczko bo nogami dobija do szczebelków i przez to sie budzi
sensibel, ja tez uwielbiałam jak miałam USG patrzeć jak rośnie dzidziuś czasami to nie mogłam uwierzyć ze jest taki malutki a ma raczki nóżki -to piękny czas gdy nosi sie pod serduszkiem malutka istotkę
co do zasypiania przy cycusiu to niestety moja juleczka tez tak ma a i w nocy jak jej nie dam to koniec spania płacz nerwy :ico_olaboga: szkoda gadać ale ja sobie powiedziałam ze do roku będę ja karmić a potem zegnaj cycusiu pewnie nie będzie łatwo ale kiedyś to musi nastąpić
a ty też pomału powinnaś ograniczać cycusia bo za chwilkę będzie potrzebny komuś innemu :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”