Joanna24 pisze:Emma, to Twój na Świeta nie zjeżdża??
Nie zjezdza,bo potem nie mógłby zaraz za tydzień znów przyjechać, a tak to posiedzi dłużej z nami,a i samochód chce sprzedać i przyprowadzić sobie inny,no i czeka na przelew euraczy.
a co tam święta, święta po to świętach będą jak nasze maluchy będą się rodzić to będą największe świętaEmma pisze:Nie zjezdza,bo potem nie mógłby zaraz za tydzień znów przyjechać
obyś tylko nie odchorowałamamamonia pisze:Nawet pomagałam dużo A co!
to tylko ja taki leń nic nie robie bo boję,że nie wytrzymam tych 12 dni. A śmiesznie będzie jak mały póżniej wyskoczyć nie zechce to też będzie nie dobrze.edit53 pisze:no ja tez mam na cacy wysprzatane
edit53 pisze:no ja tez mam na cacy wysprzatane ,teraz troche odsapnac a potem mamy jechac do tesciowej na imieniny i tu na sama mysl energia mi opada............
Joanna24 pisze: Śniły mi się takie koszmary że szok.
mamamonia pisze:A co do wagi to z tego co ja słyszałam granica tolerancji błędu to 0,5kg ... A Ty tu o 1,5kg piszesz
Myszka_ pisze:poleca metodę SMS - SeksMagnezSprzątanie,hehe, prawie zawsze pomaga
dobrze to rozumiem bo Marek to nie chciał wcale i ja taka brzydka się czułam a chęć miałam Teraz nawet na nic nie liczę jak wróci, tylko sprzątanie mi pozostajeAgaSza pisze:gorzej z seksem-coś mój mąż ostatnio niechętny jakiś-smutno mi trochę,
brawo, chętnie byśmy obejrzałyAgaSza pisze:dziś pokój Ewie urządzaliśmy
tak myślałam ,że już Juleńke byś poprzytulałamamamonia pisze:ja tak trochę los kuszę
asika82 pisze:ja taka brzydka się czułam
on poprzednio na Boże Narodzenie stęskniony wrócił i nic nie było bo mój brzuch skutecznie jego żądze studził więc teraz z takim wielkim bębenkiem nie liczę na nic.AgaSza pisze:wróci, to stęskniony będzie,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość