moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lip 2007, 18:38

Dziewczyny nie ma co narzekać :) większość z nas wróciła do pracy ze styczniówek, a wolny czas poświęcamy naszym maluszkom i stąd ta aktywność...

Dzisiaj Marti ma straszny dzień. Gorączka i strasznie płacze, wszystko przez zęby. Wczoraj przebiła sie jej górna lewa dwójka. W sumie ma juz 4 ząbki, ale z tego co widać to na dole juz się wyzynają. Cały dzień u mnie na rękach wisi, nie ma jak u mamy.

Nadal jesteśmy na wakacjach, troszeczke pokrzyżowały nam sie plany. Mieliśmy przejść połonine Wętlińskę, ale niestety 10 km przed naszą baza zaczeó coś się dziać z autem :( musieliśmy zawrócić. Baliśmy się że zostaniemy "uziemieni" w dziczy :) Jutra auto odstawiamy do mechanika, kurcze we wtorek mamy wracać do domu, mam nadzieję ze to nic poważnego...

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

22 lip 2007, 18:39

moni26, hahaha rzeczywiście same kobiety. A ja ostatnio tak sobie myślałam :ico_puknij: :ico_puknij: , że jeśli mąż mojej Joasi nie będzie od niej młodszy to też już gdzieś jest na świecie takim bobasem jak ona albo nawet kilkulatkiem :ico_szoking: hihi

Ania:)), :ico_olaboga: to ja mam podobne objawy, rano to dosłownie nie mogę pierwszych kroków zrobić tak mnie bolą stopy, w ciągu dnia zresztą też jak trochę posiedzę, o nadgarstkach szkoda gadać.... miałam nadzieję, że to samo minie ale chyba też sie wybiorę do lekarza, tylko że ja chciałam małą karmić tak do roku więc jeszcze się pomęczę trochę z tymi bólami.

eve.ok, u nas też gorąco od rana, mała poci się nawet na głowie i marudzi, niedawno dopiero była burza i deszcz i znów świeci słońce i robi się coraz bardziej duszno uhhhh

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

22 lip 2007, 18:42

hej dziewczyny u nas ok jestesmy juz w domku kubus wlasnie z tata na zakupy pojechal wiec mam chwilke :ico_haha_01: jesli chodzi o jedzenie to ja kubusiowi podaje i loiczki i sama mu gotuje zalezy od dnia ale stwierdzic moge ze woli moje potrawy bardziej np ostatnio ugotowalam rosol i zmiksowalam normalny taki jak my jesmy z makaronem i marchewka kubusiowi strasznie smakowal :-D a jesli chodzi o to ze sloiczki sa zdrowsze to ja nie mam takiego problemu bo u mnie w tesco kupuje produkty specjalnie dla niemowlat tj. ziemniaczki marchewki itp. wiec wiem co moje dziecko je :ico_haha_01: kubus jest tak wielki ze juz nie daje rady jak go wazylam na domowej wadze ostatnio to wyszlo ze ma 10 kg :ico_szoking: a ubranka nosi na 9-12 miesiecy obiecuje ze zmienie fotki moze jeszcze dzis pozdrawiam was serdecznie mam nadzieje ze teraz jak jestem w domku bede czesciej zagladac :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

22 lip 2007, 20:33

SANDRUSIA)), to rzeczywiście masz dużego synka :ico_brawa_01: 10 kg to jest coś
Ja w piątek idę z małą na szczepienie to wtedy też dowiem się ile Joaś waży, bo na mojej domowej wadze to za każdym razem wychodzi coś innego :ico_noniewiem:

Super masz fryzurkę :ico_brawa_01:

SANDRUSIA))

22 lip 2007, 23:04

Magdzinka, dziekuje :ico_wstydzioch: to zjecia jescze z polski a to z tatusiem to z niemiec jk bylismy u mojej mamki :ico_haha_02: teraz macie szczepienie?? my nastepne dopiero jak kubus rok skonczy :ico_noniewiem:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lip 2007, 14:41

Sandrusia wyglądasz jak starsza siostra a nie mama :) hehe wyobrażam sobie miny kolegów Kubusia za parenaście lat Będą tylko wodzić oczami za tobą :)

SANDRUSIA))

23 lip 2007, 16:47

moni26, teraz jak siostra a za 15 lat jak babcia :ico_smiechbig:
a tak zminiajac temat co u was jak martynka sie chowa sliczna z niej dziewczynka az sie napatrzec nie moge jest naprawde urocza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lip 2007, 17:18

Sandrusia jak dotąd odpukać. Wszystko w jak najlepszym porządku :)
W końcu Marti zaczeła przybierać na wadze ale co się dziwić. Wcina coraz więcej ....
2 sierpnia będe w przychodni to ją zważymy i dowiem sie ile waży. Sądze że 7 kg będzię :D
Teraz jesteśmy na wakacjach jak wróce to popisze więcej
Pozdrówka

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lip 2007, 19:43

sandrusia z Kubusia atleta prawdziwy rośnie. Jakby nie było trudno mu będzie, jak te wszystkie forumowe kobietki się na niego rzucą :ico_brawa_01: My sie jutro dowiemy ile Jaga waży, ale ponad 8550g na pewno :-) Zresztą - je niczym opętana, choć na szczęście szczuplutka nadal tylko rośnie wzwyż :-)
My dziś na działce byliśmy a tam fundamenty już stoją, część murów już też - Mała pierwszy raz widziała nasze nowe miejsce do życia :ico_haha_02: Jedyne co ją zainteresowało to nie wiedzieć dlaczego - zaprawa cementowa. Miała ochotę utopić sie w betoniarce :ico_brawa_01: No i panów murarzy oczarowała wszystkich swoim zalotnym spojrzeniem :-)

Moniś a wcześniej Martynka mało jadła?

Awatar użytkownika
Magdzinka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

23 lip 2007, 22:17

Joasia 6 tygodni temu ważyła 7100g, teraz w piątek idziemy na szczepienie to wreszcie dowiem się też ile teraz waży, bo na naszej wadze to za każdym razem coś innego wychodzi ale sądzę , że 8 kg to będzie na pewno, chociaż nie wiem :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”