oj to nie dobrzeOstatecznie dowiedzielismy się że będzie miała zmieniane szkło w okularach w lewym oku... bo jej sie pogorszyło

kobieto to co ty tam chciałaś na noc zostać czy comy dopiero weszlismy do domu.
no nieźle do mnie jakoś jedzenie nie przemawiaTen kurczak w rondlu cały czas mnie do siebie woła i mówi- "ZJEDZ MNIE, ZJEDZ MNIE!!"
ta co kazała nam przestać o jedzeniu gadać a sama się wypowiada co zrobi.A może i ja pizze zrobię
podaj link to też będziemy klikać i teraz zależy czy go myje i czy ma dobrego zwierzaka który umie ładnie prosić bo jak nie to kicha. Ale bardzo dziękuję za datki które otrzymuję od dziewczyn baaardzo się przydają bo teraz na naukę dużo kasy idzieNa innym forum klikam koleżance ale ponad dychy nie da radę
- identycznie jak moj,tylko moj to piwenko pije i sie czesto wkurza,bo mu sie stop wlacza i pic nie moze dalej,bo wie,ze padnieZa to jak jest spity to jest strasznie śmieszny, ani razu zachowania agresji nie widziałam. Z resztą na trzeźwo też.
bo to jest wstyd jak kobieta prowadzi pijanego faceta.JAKI WSTYD,ZE TY MNIE DO DOMU PROWADZISZ,JAKI WSTYD
to powiedz mu że to nic przyjemnego taki film urwany bo mi się już chyba z 2 razy zdarzyło. i powiedz mu że może będzie miał okazję jak przyjedziemy do Was bo mój już mi zapowiedział że będzie pił z Twoim mężem aż któryś z nich padnieMowi,ze chcialby tak raz sie napic,zeby mu sie film urwal
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość