[ Dodano: 31-08-2011, 17:56 ]
a właśnie Kocura co z karmieniem po cesarce?
kiedy mozesz dstawić dziecko pierwszy raz?
Z karmieniem też duuużo lepiej niz przy Zu. Może dlatego,że od razu po cc trafiłam na fajną położną i ona mi pomogła, mimo,że sama jeszcze nie mogłam się ruszyć. Więc Młody cyckał od razu, chociaż pewno jeszcze tam nic nie miał, hihi... Ze trzy razy dali mu mleko, bo nie wiedziała, czy najada się czy nie, czy mam już coś w tych cycach, czy nie. Ale potem to już było widać,że jestA jak z karmieniem , nie miałaś problemów z pokarmem z przystawieniem ? Szybko się pokarm pojawił? I jak ty się czujesz?Brzuszek boli?
od razu mi dali Małegokiedy mozesz dstawić dziecko pierwszy raz?
uda ci sie, nawet jeśli nie bedziesz karmić 3 doby to w 4 dobie przyjdzie nawał który co jak co ale dziecko wyssie najlepiej, żadne laktator ci tego tak nie ściągnie jak maluch przy cycuNo to super.Kurcze obym i ja trafiła na fajną babkę która mi pomoże z karmieniem . Bardzo bym chciała by mi się udało karmić.
Ale sama o to prosiłaś czy oni sami od siebie .o to fajnie
od razu mi dali Małego![]()
![]()
No mama nadzieję że podołam. Jestem przygotowana psychicznie że będą bolec właśnie brodawki że może być ciężkawo więc może dam rady bo gdybym się nastawiła że będzie lekko to bym sie zdziwiła.ważne zeby zagryźć wargi, stłamsic pieluche w zebach jak nadejdzie moment poranionych sutków, dbać, myć, smarować maściami, i przeczekac az sie zagoipotem to już tylko przyjmenosć
![]()
dasz radęNo mama nadzieję że podołam. Jestem przygotowana psychicznie że będą bolec właśnie brodawki że może być ciężkawo więc może dam rady bo gdybym się nastawiła że będzie lekko to bym sie zdziwiła.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość