muszę sie wam pochwalić wczoraj w końcu kupiliśmy prezenty i choineczkę już mamy ubraną Dawid nawet kupił sobie strój mikołaja bo córa doczekać sie nie może wie że musi na kominku postawić mleczko i ciasteczka dla mikołaja i od wczoraj cały czas patrzy przez okno czy mikołaj leci
No to fajnie macie. U nas w tym roku Mikołaja nie będzie, bo starsze dzieciaki już nie wierzące, a Kubuś za mały, ale w przyszłym roku to już dziadek się będzie musiał postarać
Ja też. Tylko się obawiam jak ją Kubuś zniesie, bo będzie prawie 20 osób, a on strasznie wrażliwy jest. Nie lubi zmian i skupisk ludzi. Dzikus po prostu.
[size=150]Witajcie dziewczyny Przepraszam, że tak długo się nie odyzwałam ale miałam ostatnio dużo na głowie. Remnotuję nasz mieszkanko i jestem na etapie zatrudniania fachowców i kupowania różnych rzeczy. Nie bardzo mam czas na internet. Korzystając z chwili wolnego chciałam Wam drogie dziewczynyn życzyć zdrowych, pogodnych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia, pociech z dzieci, niech się chowają zdrowo. Wspaniaych chwili, spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku, oby był jeszcze lepszy od mijającego. Wszystkiego tego czego sobie zapragniecie. ŻYCZY CAŁA MOJA RODZINKA[/size]
Kochani! Pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia:
niech ta gwiazdka betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
poprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku.
Ja też Wam dziewczynki życzę zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia, żeby się Nam wszystkie marzenia pospełniały i żeby dzieciaczki rosły zdrowo.
WESOŁYCH ŚWIĄT
WYSZEPTANE W BIEGU, ZAPISANE NA ŚNIEGU, ZŁOŻONE PRZY CHOINCE, CHŁOPCU CZY DZIEWCZYNCE, NIECH SIĘ SPEŁNIĄ WSZYSTKIE, TE DALEKIE I TE BLISKIE, BO WSZYSTKIE ŻYCZENIA SĄ PRZECIEŻ DO SPEŁNIENIA!!!!