I to jaka niepotrzebnie mnie zestresują A do nbrania mam dla niego biały dresik białe buciki,czapeczkę i welurowy kombinezon i jeszcze atłasowy becik ja robię chrzest w domciu ponieważ jak dzwoniłam po lokalach to powiedzieli mi ze znalezienie sali teraz granicy z cudem bo to dzień przed sylwestrem i wszytko już zarezerwowane a do jedzonka to mam takie menu ryba po grecku i w pomidorach ,klopsiki marynowane ,sałatka zwykła i z tuńczyka,bigos+ biała, galat z makrelą (może jeszcze coś zrobię) do tego ciasta na pewno upiekę sernik Izaura i chciałam zrobić tort Rafaell bo będziemy też dmuchać świeczkę za drugie urodzinki Kubusia bo 4 stycznia je kończy a resztę ciast Dawid kupi co bym też za dużo nie robiłakilolek pisze:No tragedia po prostu
[ Dodano: 2007-12-27, 14:59 ]
A jeszzce sie wam pochwalę z prezentów od mojego mężulka otóż dostałam sexi bieliznę i mini solarium ale że to zamówione z allegro to nadal za nim czekam tak jak on za swoim prezentem bo kupiłam mu palmtopa no ale święta i poczta zawalona więc oboje będziemy mieli spóźnione prezenty