No Miłosz 5 listopada to jednak Miki jest starszy A u nas dziś była położna super babkakilolek pisze:Kubuś urodził się 8 listopada, a Miłosz?
To znaczy ona już wcześniej była u mnie ale jest tak w porządku że dziś wpadła sobie pogadać i na kawę powiedziała mi jakie muszę badania zrobić i poleciła mi zastrzyki jako skuteczna antykoncepcjakilolek pisze:Późno trochę!
Powiem ci że jak narazie to wiem co chce jak płaczę bo inaczej płacze jak jest głodny a jak coś go boli albo kiedy chce pic albo jak mu sie nudzi i sie nie martw kochana wszystkiego sie na uczysz a jeżeli ssie rączkę a nie jest głodny to spróbuj dać mu smoczka albo przystawić do cycka może po prostu potrzebuje twojej bliskościkilolek pisze:Słuchajcie, czy Wy rozpoznajecie płacz Waszych dzieci?
No dzisiaj to nie mam do niego pretensjikilolek, a bo widzisz dużo dzieci po szczepieniu gorączkuje i są niespokojne to normalny stan
Ja kupiłam 5w1 i zapłaciłam tylko 113zł. Ale miał jeszcze dodatkowo żółtaczkę, więc wyszły 2 kłucia (zamiast4)marzenus pisze:ale będzie miała tylko jeden zastrzyk a nie trzy bo kupiłam tą szczepinke za 180 zł. skojarzona 3w1
jestem za. A najlepiej poprosić mambi, żeby z Nowym Rokiem zamknęła wątek to nie będzie nas kusił.Evik.kp pisze:Mam pomysł. Ponieważ nie możemy przenieść się na nowy wątek to postanówmy że z nowym rokiem piszemy tylko na nowym a ten już zostawiamy. Co wy na to???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość