moniś no weź tam Mariusza wałkiem potraktuj - z Ciebie to juz niezłe człowieki dawno temu wyszły
dawaj kawałek
a do mnie pisała kasia -
kamelek - ze nie ma dostępu do netu i na razie nadal w dwupaku, macie pozdrowionka

dobrze, ze sie odezwała bo już sie martwiłam, ze nie dostaniemy wieści jakby co
a my sobie dosć późna kolacyjkę zrobiliśmy, troszkę przed tv posiedzieliśmy, teraz Marcin czyta Jadze bajeczkę, ja zaraz pod prysznic wskoczę a później będziemy działać co by poród przyspieszyć
[ Dodano: 2010-02-05, 22:22 ]
karmelka a twojej prędkosci sie wcale nie dziwię, ja to juz dalej niż na doł do warzywniaka sie na pieszo nie wypuszczam, bo w zaspach tonę
a kiedy zamawiałaś ten wózek?
do mnie dzis staniczki do karmienia dotarły
dobra...lecę się odświeżyć
do jutra kochane
[ Dodano: 2010-02-06, 08:04 ]
witajcie kochane z rana
wieści zadnych nie było, czyli wszytskie w dwupaku nadal?
ja od rańca na nogach bo Młoda chciała z tatą dzis jechać i cały dzień u tesciów spędzi

z jednej strony sie ciesze, bo odpocznę a ona sie na wsi wybiega do woli, ale z drugiej - tak mało ostatnio czasu razem spedzamy - przynajmniej w porównaniu do osttanich dwóch tygdoni ferii, kiedy non-stop byłyśmy razem a poza tym...znowu wróci pewnie z biegunką i bolacym brzuszkiem bo teściowa wychodzi z zalłozenia z eim wiecej tłustego i im wiecej w ogóle dziceko zje tym lepiej, - pcha w nią jakieś tłuste kiełbasy, furę mięcha...bleee....no ale babcia to babcia.
a wy kochane jakie na dzis plany? bo mi ejdynie sprzątanie zostało dla zapełnienia czasu