dokładnie popieram w 100%.więc lepiej uczyć od małego, tylko cieplej ubrac jak zima będzie, a na deszcz wiadome nikt nie wychodzi chyba ze mżawka jest to ma sie po to folie na wózek:)
Oj o takim czymś to ja wiem .Moja babcia ciągle mi mówi bym się wycofała z tego żde bede chrzestną bo to zabierze mojemu dziecku coś heh dobre .mnie wyklely staruchy wredne które mieszkaja koło mojej mamy że kupiłam wózek, i mam gotowy pokój i ciuszki dla młodej, bo takie rzeczy kupuje sie po porodzie, bo inaczej pecha przynosi.
Oby się im nie sprawdziło, bo w październiku ma być ładnie, znaczy bez śniegu i to mi już wystarczy no i temp by nie była mroźna od razu .no ja słyszalam dziś na tvn meteo że śnieg ma sypac juz w październiku a zima ma byc bardzo mroźna i snieżna tak jak w zeszłym roku, i niestety ale długaBo kurde, jak będzie w tym roku powtórka zeszłej zimy to kicha, było przecież minus 30
dołączam się do gratulacjidla Maciusia za jego 1 tydz po tej stronie brzuszka.
w zeszłym roku październik był piekny, ja miałam ślub 30 października i było dosłownie gorąco w dzień.Oby się im nie sprawdziło, bo w październiku ma być ładnie, znaczy bez śniegu i to mi już wystarczy no i temp by nie była mroźna od razu .
W tamtym roku wychodziłaś za mąż ?ja miałam ślub 30 października i było dosłownie gorąco w dzień.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość