A teraz DZIEN DOBRY!
I najlepsze zyczenia dla Tomcia! To juz polroczku!!! Calusy i usciski!!!
Tysiac irlandzkich panow - zielonkow!!!
Dziewczyny -nie dam rady nadrobic! Wybaczcie..
Ledwo zyje.
W Irlandiibylo cudnie! Nieziemsko i ...bardzomeczaco. Ufff.. Padam. Przylecielismy o 23.. Do 4 pilismy, gadalismy, witalismy sie, jedlismy.. Potem 3 godziny snu i wstawanie, bowszyscy do pracy, a my z nimidocentrum, zebysmy wiedzieligdzie mamy bus do centrum Dublina. O 11 bylismy juz w stolycy
Tloczno, pieknie, cieplo, z cholernie zmienna pogoda -raz slonce,10mindeszczu,wieje, slonce,10mindeszczu,wieje.. Itp.Ale bylocudnie! Wszedzie piekne dekoracje swiateczne, wszystkie witryny sklepowe na staro-irlandzki styl, ciemne drewno itp.. Starowka piekna, wszystko sliczne..
Jednym slowem- chce tam mieszkaaac!!!!!
Zrobilismy mega zakupy,nakupowalismy torebek na sprzedaz,ale i dla siebie oczywiscie. Ja strzelilam sobie buty emu,zarowiasta wykrecona kamizelke pomaranczowa,kilkanascie par kolczykow itakie tam drobiazgi pamiatkowe. Dla Miska 7 par bodziakow
Do tego pamiatki,pamiatki i jeszcze raz pamiatki.W pubie strzelilismy sobie kilka irlandzkich piwek i zostawilismytam 45 euro
Bo alkohol w pubach jest taaaaki droi:): No ale co - trzeba bylo!
Z Dublina wrocilismy o 20, zjedlismy, poszwedalismy sie po miescie i w domciu pilismy do 3... Padalismy, ale nie mozna bylozasnac, bonie wstalibysmy na samolot. Wiec potem szybkie mycie, pakowanie i na lotnisko..
Wczoraj w Polsce bylismy o 9, w domu o 11.. Byla euforia po powrocie,ale padlismy o 16 iwstalismy na kapiel Misia.. Potem kolacja i dalej w kime-bo ile to mozna nie spac!!!!
Idzis wstalam o9 z Misiem-wyspana iwypoczeta dopiero. Krzys w pracy.
No i ufff.Powracamy docodziennosci. Sprzatanko, pranko, obowiazki, spacer, zakupyy..
No i MISIO!!! Za ktorym strasznie tesknilam:): Noo i wyy!!!
Jutro mam 2 egzaminy, wiec od rana pobudzam szare komory i moje orzeszka:):
No i zmykam - bo mam zaleglosci
Dobrze ze juz jestem w domciu..
Buzka!
A!
A to moje zakupki- tzn dla mnie
I myyy - naprawde bylo romantycznie. Sami, spokojnie, za raczke.. Jak dawniej
Calowalismy sie, przytulalismy i szaleleismy
super- polecam!