Hej dziewczyny! Jeju ile wy napisałyście! ale doczytałam
dla wszystkich maluszków,świetnie sobie dają radę i z jedzeniem i z pełzaniem
Moja Lili pełza ,dźwiga nonono i też buja się na kolanach i na rączkach w tył i w przód w tył i w przód i się cieszy haha ale nie raczkuje jeszcze,jak chce do przodu to oby dwoma kolankami skoczy i znowu się buja
ale zaraz się rozjeżdża
.Nie siedzi tez sama tzn przez chwilę tak no ale tak normalnie to jeszcze nie.
Gaga Krzyś nie źle sobie już radzi
Opisywałyście jadłospisy...u mnie to jakoś bardziej rozbiegane jest tzn poza piersią je dwa razy dziennie raz obiadek a raz owocki.poza tym tylko pierś.
co do metody na zasypianie samemu to nie pomogę,wiem że to nie lada problem bo miałam taki z Zuzią i była masakra więc i Gabi i Lilę od urodzenia odkładałam po bekaniu do łóżeczka i zasypiały same i tak jest do dziś.wieczorem oczywiście bo w dzień jest gorzej
Lili sama mało kiedy zaśnie jak już to jak idziemy na spacer albo odpada przy cycu.Ona mało śpi w dzień.
Noce już przesypiała całe ale teraz od urlopu jej się poprzestawiało i kurde dwa razy mi sie budzi
Na wakacjach było super! Najpiękniejszy tydzień jaki miałam ehhhh Dzieci spisały się na medal :D Tylko powrót był w nocy i własnie Lili się poprzestawiało ale mam cichą nadzieję,że wszystko wróci do normalności
Buzok udanych wakacji!
Madziorka dużo miłości na kolejne wspólne lata!!!
i co jeszcze ...
pisze tak po łebkach bo już późno
a ponad godzinę zajęło mi doczytanie was
M czeka i czeka
u nas pogoda się poprawiła w końcu jest lato
trochę korzystam ze słońca chociaż to co było w Hiszpanii to bez porównania
ale tam mało się opalałam bo zwiedzaliśmy,wychodziliśmy po śniadaniu z hotelu i wracaliśmy ok 22.Zwiedziliśmy 7 miast w 7 dni
było cudnie.To były nasze pierwsze wakacje takie prawdziwe,pierwszy wyjazd poza tymi do polski
i wiem,że na pewno nie ostatnie ...już nie mogę doczekać się kolejnego lata
aaaaa
Aniula wszystkiego naj na imieninki
i wszystkim Aneczkom
Nie mogę się nadziwić jakie te wasze szkraby już duże tzn siedzą ,raczkuję ...Lili jest silna ale jeszcze taka maleńka
chociaz jak dla mnie to lepiej,niech tak będzie jak naj dłużej
buziam was i życzę duuużo słońca!