Aga, dzięki w imieniu Helenki
A na imprezkę urodzinową chętnie wpadnę hehe. Ja na razie w większość swoich ciuchów sprzed ciąży się nie mieszczę, nosiłam S, a teraz
To przez tą oponkę właśnie
, choć widzę sama, że jednak spada, ale powoli.... Wspomagam się jednak jak mogę - położna środowiskowa przyniosła mi opisany i rizrysowany zestaw ćwiczeń, które można wykonywać w połogu. Są to głównie ćwiczenia wzmacniające mięśnie brzucha i dna miednicy, ale jest też kilka na nogi (szczególnie uda) oraz pośladki i piersi. Pokusiłam się nawet o delikatne brzuszki i było ok, więc robię już regularnie choć niedużo. Za 2 tygodnie zaczynam swój trening aerobikowy
Madziorka, a Ty już chcesz wsiadać na rowerek? Nie boisz się kochana, że to za wcześnie? Lepiej uważaj i może troszkę z tym poczekaj... Aha, dzięki za życzenia imieninowe, Krzysiowi też przekażę
Alinko, zdjęcie zdjęcia rzeczywiście trochę niewyraźne, ale dopatrzyłam się Twoich długich paluszków
, ach i włosy to też chyba masz po mamie, prawda? I w ogóle to do mamy raczej jesteś podobna niż do taty.
Astrid, nie miałam pojęcia, że u takiego maluszka może być coś takiego jak etap przyspieszonego wzrostu, szok normalnie. Wiem, że czasem w wieku dorastania kości mogą za szybko rosnąć w stosunku do reszty ciała i że jest to dość bolesne, ale u niemowlaka przyspieszony wzrost. Ojojoj, biedny maluszek