Następne za pół roku dopiero
  Następne za pół roku dopiero   Okazało sie, ze Mała waży 8400g choć wg mnie źle ja zważyła lekarka, bo Jagi główka niemal w całości poza wagą była (nie kazała jej usiąść). W przyszłym tyg. idziemy do naszej prywatnej pediatry to się dokładnie dowiem
 Okazało sie, ze Mała waży 8400g choć wg mnie źle ja zważyła lekarka, bo Jagi główka niemal w całości poza wagą była (nie kazała jej usiąść). W przyszłym tyg. idziemy do naszej prywatnej pediatry to się dokładnie dowiem   Ale spotkałam babkę, z którą na patologii ciąży leżałam. jej córeczka jest starsza od Jagody o miesiąc, a mniejsza o głowę!! W poczekalni było roczne dziecko wzrostu Jagody... Jaga ma teraz na moje mierzenie ok. 78 cm
 Ale spotkałam babkę, z którą na patologii ciąży leżałam. jej córeczka jest starsza od Jagody o miesiąc, a mniejsza o głowę!! W poczekalni było roczne dziecko wzrostu Jagody... Jaga ma teraz na moje mierzenie ok. 78 cm   Pani doktor powiedziała, że jak na dziecko w ogóle a do tego z alergia pokarmową to Mała jest niesamowita
 Pani doktor powiedziała, że jak na dziecko w ogóle a do tego z alergia pokarmową to Mała jest niesamowita   Aha - no i odstawiliśmy wit. D, bo Małej powoli zaczyna ciemiączko zarastać a poza tym odstaje ją w nutramigenie i nie ma sensu dublować.
 Aha - no i odstawiliśmy wit. D, bo Małej powoli zaczyna ciemiączko zarastać a poza tym odstaje ją w nutramigenie i nie ma sensu dublować. A ja dzis zdjęcia Jagi w różnych fazach siedzenia pokazuję

Najpierw trzeba było się podtrzymywać...

A teraz wygląda to tak...

Jeszcze dzień, dwa i usiądzie Joasia samodzielnie zupełnie
  Jeszcze dzień, dwa i usiądzie Joasia samodzielnie zupełnie   a ja myślałam, że już ponad 8 bo to taki ciężki klocek się zrobił - do niczego jest ta nasza domowa waga. No i pierwszy raz ją zmierzyli i wyszło 67cm - to nie wiem jak te ubranka są szyte bo często te na rozmiar 74 są po prostu za krótkie
  a ja myślałam, że już ponad 8 bo to taki ciężki klocek się zrobił - do niczego jest ta nasza domowa waga. No i pierwszy raz ją zmierzyli i wyszło 67cm - to nie wiem jak te ubranka są szyte bo często te na rozmiar 74 są po prostu za krótkie   
  i jak nic się nie zmieni to mamy iść do okulisty jak Asia skończy roczek. Mam nadzieję, że jednak się zmieni i będzie dobre to oczko.
 i jak nic się nie zmieni to mamy iść do okulisty jak Asia skończy roczek. Mam nadzieję, że jednak się zmieni i będzie dobre to oczko.