eve.ok, no ciekawe ila moja panna waży??? już jutro się dowiem. No może rzeczywiście wygląda na fotkach na grubaska ale to jej pucki na policzkach takie wrażenie sprawiają, a brzusio jest chudy no i mieści się w rozmiar 74
[ Dodano: 2007-07-27, 16:16 ]
Byłam z naszą Sabinką dzisiaj na szczepieniu i okazało się, że jeszcze mamy przyjść za 6 tygodni na drugą dawkę hib
Mała waży 7650g

a ja myślałam, że już ponad 8 bo to taki ciężki klocek się zrobił - do niczego jest ta nasza domowa waga. No i pierwszy raz ją zmierzyli i wyszło 67cm - to nie wiem jak te ubranka są szyte bo często te na rozmiar 74 są po prostu za krótkie
Tak ogólnie to wszystko ok oprócz lewego oczka - trochę zezuje

i jak nic się nie zmieni to mamy iść do okulisty jak Asia skończy roczek. Mam nadzieję, że jednak się zmieni i będzie dobre to oczko.
Mięsko już wcześniej dawałam małej, a od dziś ma jeść codziennie, a za 2 tygodnie pół żółtka co drugi dzień.
Czy wasze maluch jedzą mięso codziennie??? Mi się wydaje , że chyba nic się nie stanie jak raz po raz nie zje tylko zje warzywka?
No będę próbować te przepisy z sinlackiem a jak nadal będzie jej szkodził to mogę gotować już Joasi kaszkę mannę, zgodnie z tymi nowymi zaleceniami żywieniowymi, że można już podawać gluten.