matikasia powodzenia w szukaniu pracy
ojej to Kasia juz do komuniiA ja już pomału zaczynam żyć Komunią mojej Kasi i już mnie skręca w srodku i zaczynam się bać...
Antoś zaczyna pięknie składać zdania i nawet logicznie odmienia wyrazy. Ostatnio zauważył różnicę między mamą i tatą pod względem używania końcówek -a i -y. Np duży ,duża itp.
moj tak samo i nawet zaczal znowu jezdzic w wozkui zrobil sie posłuszny jak narazie
oj tak szczegolnie ten okres przejsciowy miedzy zima a wiosna jest okropnyto jakieś wredne wirusisko się przypałetało
dziękujębozenka74, kolejne piekne zdjecie twoich mezczyzna Franio takie ma poliki cudne
Antoś lubi wózek ale może dlatego, że wiecznie chodzi na nóżkach bo niby jak mam wychodzić z dwoma hihimoj tak samo i nawet zaczal znowu jezdzic w wozku
u nas też ale w ruch poszedł vibovit, bioaron c i jakoś dajemy rade, powoli jest lepiej.Dora1 napisał/a:
to jakieś wredne wirusisko się przypałetało
oj tak szczegolnie ten okres przejsciowy miedzy zima a wiosna jest okropnyu mnie w domu znowu kaszel nie moge tego holerstwa wytepic
dopiero mieli wydawaloby sie ze juz ok teraz znowu
![]()
ostatnio ulubione zdania Antosia to: co to było? i jak rozmawia przez telefon to: cześć cio tam? rozróżnia też kolory niebieski i zielony. i od wczoraj mówi TAK, do tej pory potwierdzenie było minką i radosnym śmiechem. albo mruknięciem: yhyto niesamowite w jakim tempie ucza sie nasze dzieci co dzin now slowka zdania itp![]()
rośnie jak na drożdżach sama nie wiem kiedy to zleciało.Bozenka ale Twoja najmlodsza pociecha juz spora![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość