Helol
jestem jestem, poprostu po wczorajszym dniu nie mialam sily, nie wyspana,bo maly wyl pol nocy, bo nie chcial sam spac to jeszcze te przedszkole, jedna wielka katastrofa. Erys w ogole nie chcial wejsc, ppotem na wstepie nie chcial brac udzialu w przywitaniu, plakal, krzyczal , no mowie jednym slowem wstyd mi bylo.Pozniej sie uspokoil, ladnie sie bawil,ale nie na dlugo, bawil sie autkami i chcial je wziac na gore, a nimi mona bylo tylko na dole sie bawic i wielki placz, histeria, a ja plakalam razem z nim,nie moglam juz, serce mi pekalo, a lzy same naplywaly do oczu
Dzis bylo troche lepiej, nie plakal juz tak, ale tez nie chcial siedziec na powitaniu,co chwila unosil glos, przeszkadzal,Pani uciszala go, nie wiem,ale mi troche wstyd,bo zadne z dzieci tak sie nie zachowuje jak on. On mysli, ze bedzie robil co chce, bawil sie gdzie chce i w tym jest problem. Dzis znow bylam z nim 4 godziny, nie wiem jak to dalej bedzie, oby sie przyzwyczail, jest mi bardzo ciezko jak patrze na niego, taka sierotka moja, ktore nie rozumie jezyka i do wszystkich po polsku mowi, a nikt go nie rozumie, serce mi peka i gula rosnie w gardle, ale co zrobic, musze dac rade i on tez.
Jejku Was zostawic, tyle naklikalyscie, ze szok
Kinga_Lodz zdrowka dla Elizy, oby nic powaznego,noi szybkiego rozwoju akcji
elibell marcz SANDRUSIA, Wam rowniez szybkiego rozwoju akcji
Co do wychodzenia na spacerki, to ja wyszlam na drugi czy trzeci dzien po urodzeniu bedac jeszcze w szpitalu, polozne mi kazaly, bo byla ladna sloneczna pogoda i potem juz w domu codziennie wychodzialm z Erysiem na spacerki, roznie raz na godzine, raz na pol, zalezalo od pogody. A jak lalo, to ubieralam tak jak na podworko i wystawialam wozek na balkon i maly spal na swiezym powietrzu
Co do zabobonow to nie wierze w takie rzeczy, kiedys nie bylo USG i nikt nie wiedzial czy ciaze rozwijaja sie prawidlowo i pewnie stad te zabobony, ze jak ktos kupil cos i urodzili mu sie chore dziecko to przez to, ze kupil za wczesnie, dla mnie to paranoja i nie widze w tym sensu. Jesli cos ma byc juz nie tak to nie zalezy to od tego czy kupie cos przed porodem czy nie
najgorsze jest dla mnie to, ze wiele mlodych ludzi wierzy w takie paranoje
Wczoraj bylam u gina, wszystko ok, w sumie niczego sie nie dowiedzialam, bo nie mogl nawet malego zmierzyc tak maly sie ulozyl, nawet nie chcial drgnac, jest juz dawno glowka w dol, a znow z moczem jest nie dobrze, nie wiem od czego, pojawila sie krew i to wiecej i bialko i tez jest gow iecej niz ostatnio, kazali mi wiecej pic. Skurczy nie mam, wszystko pozamykane. Kolejna wizyta 15 wrzesnia na 17. Noi lacznie przytylam 10,8 kg teraz niecale 2 kg mi doszlo
izabella, ja to w szoku bylam jak przeczytalam, ze Ty tyle tabletek lykasz
Ja tez biore Femibion, kupuje Femibion 2 specjalnie dla kobiet ciazy z DHA tam tez jod i wszystko co powinno byc i kupowalam go w Pl teraz, nie wiem czemu TY bierzesz dwa oddzielnie