Na początek parę fotek:
Życzę dużo zdrowia dla wszystkich chorych dzieciaczków, oby przeziębienia szybko minęły
Dla Zuzi, która kończy roczek życzę duuużo duuużo siły, aby rączka jak najszybciej wyzdrowiała, wielu powodów do radości. :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: A dla Rybki dużo sił i samozaparcia, domyślam sie jak musi Ci być trudno, ale mam nadzieje że najgorsze już za Tobą
anetka607, śliczne zdjęcia, wiele razy powtarzałam że Klara jest bardzo mądrą dziewczynką i myślę że jeszcze nie raz nas wszystkich zaskoczy
graz1974, super fotki i filmiki, dzieciaczki masz słodkie. Fajnie ze urodzinki sie udały
Helen, piękne z was dziewczyny, a córcia coraz bardziej do Ciebie podobna
inia1985, mam nadzieje, ze Wiki szybko przejdzie katar i będziecie mogli pobawić sie na Sylwestrze
U nas święta minęły bardzo fajnie. Mieliśmy prawdziwego Mikołaja (tzn mój tata sie przebrał), było cudnie, nawet moja babcia sie śmiała. Ale najważniejsze to - ani Justynka ani maja się go nie bały

Dziewczynki były bardzo grzeczne, nawet trochę się razem bawiły, choć maja w dalszym ciągu trochę sie Justysi bała, np nie chciała wziąć klocka który jej podawała. No ale cóż to taki wiek....
Na drugi dzień świąt poszliśmy do teściów i też było super, Justynka wytuliła kota, a on cierpliwie to znosił.
Niestety u nas też nie obeszło się bez guza
Justysia zachwycona prezentami, ale chyba najbardziej samochodem, tak sie cieszy gdy ją na nim wozimy, sama też próbuje się odpychać
Szkoda tylko ze święta tak szybko minęły