- oj takpamietasz?
- dziekiaha i gratuluje kolejnej dzidzi
Ty juz na finiszu,a ja dopiero na starcie,ehhh i juz nie moge sie doczekac USG 16 wrzesnia
O to może faktycznie się zmieniły bo kiedyś była masakra .A te Dady Premium z Biedronki są inne niż kilka lat temu Dady.
A ja nie dostałam. W tamtym roku pisałam że chce i dostałam ,pisało gdzieś że już co roku będę dostawać bez upominania się .parę dni temu dostałam nowy katalog, piękne rzeczy.
Napisz. Pewno znów waga mniejsza co ?A o mojej wadze nie piszę
zmieniły, ja ich używam i jestem bardzo zadowolona, praktycznie od początku, jakoś w 3 miesiącu życia Wiki zmieniliśmy z pampków, może to dziwnie zabrzmi, ale wydają mi się nawet lepsze.O to może faktycznie się zmieniły bo kiedyś była masakra
coś nie moge na tyłku usiedzieć dziś tylko resztka sprzatania mi została i klatka tych dzikusków.I usiądź, że na tyłku
fajny jest gra sobie ładnie, nawet M. sie z niego śmiał i co chwila wyciagal z kapeluszawiem o jakim króliczku mowa bo też ostatnio go oglądałam
A no miałam mieć , miałam. Ale że najpierw pospałam,potem jak wstałam to sił miałam, jak za dwóch to wzięłam się do pracy a nie za to co zaplanowałam.Szkieletorek zdaje się, że wczoraj miałaś mieć salon piękności
i wszystkiego najlepszego.Stawiam od razu za moje imieninki
Oraz drugi za 9 ostatnie okienko :ico_szoking
przecież firmowe Pamper czy Huggis wcale nie są najelepsze, ja też ich nie lubię bo śmierdzą bo wiszą itp itd, jedno sisi i już jakby dziecko tam miało "gnój" niewiadomo jaki, a te biedronkowe używałam będąc w PL i powiem też że uważam, że są dobre i lepsze od pampersów:)może to dziwnie zabrzmi, ale wydają mi się nawet lepsze.
brawa dla wszystkich za kolejne tygodnie, i Izabela dla Ciebie wszystkiego najlepszego z okazji imienin:):):)Stawiam od razu za moje imieninki
Oraz drugi za 9 ostatnie okienko
Kinga_łódź, gratuluje równych 40 tygodni
- dziekuje Udalo sie,oby teraz ladnie donosiciwrybka pisałam na innym temacie ale nie wiem czy widziałaś .Gratulacje :)
Czyli sie udalo. Super
- no,a pierwsze atrakcje juz 16 wrzesnia Mam wowczas pierwsza wizyte i lekarz mowil,ze juz bedzie widac serduszko na USGco najlepsze przed Tobą dopiero, kopniaczki, ruchy, usg, serduszko:):)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość