ja tez Ci zycze jaknajszybszego rozwiazania Kochana. Na razie czekaj masz jeszcze 6 dni do terminu, miejmy nadziję ze ruszy sie w momencie akcja porodowa.dokłądnie wierzyłam, że do końca sierpnia sie rozdwoje a jednak moje dziecko ma inne plany hahahaha. Jakoś daję radę, choć są dni że mam tak strasznie dość już, no ale cóż trzeba przetrwać i czekać, oby tylko nie po terminie, bo u nas coś cesarki ostatnio same i to 2 tyg. po terminach
ja dzis nawet spoko sie czuję najgorsze to że juz cholernie mi ciężko z brzuszkiem.kurcze kręgosłup mi pęka już nie wiem czy mam siedzieć, chodzić czy stać bo leżenie odpada
nie, weź tylko kartę ciążyA powiedzcie mi mam sie jakos szczególnie przygotowac do badań robionych przez położna które mam 23 wrzesnia a i mam KTG mam coś ze soba wziąć??
fajnie sie stoi bo dupsko nie boli, ale kregoslup sieka, siedziec znów to kość ogonowa dosłownie pali, leżeć znów wojna w brzuchu i tez kregosłup boli, ja jeszce tylko wisieć nie probowałam w ciązy, ale myślę że to malo komfortowe będzieja też nie wiem czy chodzić, siedzieć czy leżeć czy stać hehehe
ja tez idę spac zaraz bo tragedia jak mnie ziewanie bierze.Wykapałam się i troszkę mi lepiej, ale spiąca jestem, jak mała pójdzie na drzemkę to ja też i już się tej chwili doczekać nie mogę serio serio
pewnie jak mie połozy na boku to zasnę izuś_85, elibell, dzieki za wytłumaczenie, czyli fajne badaniepołożna kaze ci sie położyć na boku, przymocuje pasami dwa takie "głosniki" i da ci do ręki taki jakby pilot
jeden głosniczek rejestruje skurcze w %, drugi pokazuje tętno dziecka, slyszysz je przez całe badanie, a na pilocie naciskasz guziczek za każdym razem kiedy poczujesz ruch dziecka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Dorothysam, FanniePat, Marthaicele, Racheldon, StacyDAx, SusanTaw i 1 gość