witajcie
dzis kolejna nowosc Patryka otoz sam juz umie pic herbatke z butelki
dalam mu dzisiaj butelke do reki i tak ladnie sobie sam trzymal i pil herbatke ze musialam nagrac nawet filmik
taki spryciarz z niego sie robi hehe i jak on wie ze smoczek trzeba od butelki wlozyc do buzi zeby sie napic
w ogole musze pochwalic Patryka bo ostatnio zaczal mi jesc zupy w koncu
no i polubil herbate i soki
takze juz jego dieta jest teraz na prawde urozmaicona
w koncu je i pije wiecej niz tylko mleko
u nas dzis pochmurnie ale na spacer do tesciowej sie wybierzemy. oby tylko nie padalo bo chcemy zachaczyc tez i pojsc na hustawki na chwile
jenny wczoraj tak wyjatkowo u nas bylo bardzo zimno i wolalam Patrykowi zalozyc rekawiczki na raczki tym bardziej ze jak on siedzi w wozku to sie nie rusza i wole zeby mu cieplo bylo niz zeby zmarzl. codziennie go tak cieplo nie ubieram bo nie chce go tez przegrzewac. Patryk to straszny jakis zmarzluch jest chyba ma to po mnie bo tylko chwile pobedzie na polu odrazu rece zimne nawet w domu czesto tez ma zimne raczki mimo ze w domu cieplo ale najwidoczniej on potrzebuje duzo ciepla.
super ze skora sie juz Tomowi poprawila. wachania nastroju to jak najbardziej teraz normalne. nie toz ze juz taka pogoda to teraz jeszcze takie smutne swieto bylo ehhh z czasem minie...
ja tez mam ostatnio jakies takie wachania nastroju.
Monika, jaki ten wasz Patryk jest cudowny! Do zjedzenia!
dziekuje
Jutro może pojedziemy na zakupki jakieś w h&m dla Toma za kaske z chrzcin.
Planujemy wymianę lapka. Popytamy jutro w RTV AGD i podejmiemy decyzje.
mam nadzieje ze zakupy udaly sie
misia wiem ze jak sa wodniste kupy zielonkawe i bardzo smierdzace to to raczje nie jest dobrze....
patrz tez czy nie ma w kupie sluzu bo jak jest to to oznacza ze cos sie dzieje tak mi kazdy mowi ale nie wiem czy to rzeczywiscie zle czy nie.
moj Patryk robi co jakis czas zielone ale takie twardawe albo papkowe. takie to wiem ze tez moga byc na zabkowanie ale nie wiem czy czasem takie jak robi to nie po zupach
mleko 2 bebiko jest bardziej sycace i gestsze. 2 mleko podalam Patrykowi stopniowo jak jeszcze nie skonczyl pol roku bo konczylo mi sie mleko 1 i nie bylo sensu wiecej kupowac jak zaraz Patryk konczyl pol roku. robilam mu mleko 1 i mieszalam z mlekiem 2. np. na 180 ml dawalam 5 miarek mleka bebiko 1 i jedna miarke bebiko 2. w ten sposob potem z dnia na dzien dalam poprostu raz drugi raz samo mleko bebiko 2 i go obserwowalam jak nic mu nie bylo to juz calkiem na mleko 2 przeszlam.
moja kolezanka jakos tak tydzien przed skonczeniem pol roku corce tez podala juz mleko 2 i ona odrazu jej zrobila to mleko nie mieszajac z mlekiem 1 i jej corce nic nie bylo. ja jednak ostroznie to zrobilam bo to mleko ma troche inny juz sklad wiec nie chcialam zeby byly potem jakies skutki uboczne.
moim zdaniem mozesz wprowadzic jesli juz chcesz. ja wrowadzilam bo mleko 1 mi Patryk jadal co 3 godziny a ta 2 juz je mi co 4 no i rzadziej bo wiadomo daje mu teraz zupy kaszki deserki to i mleka je mi mniej. tak z 3 - 4 razy mi teraz mleko zje bo to taki mleczarz on by tylko mleko jadl
. A Tobie Milenka ile je mleka???
super ze Milenka juz siedzi
Alez ona jest slodka