Sikorka, widzę ze mój zięć daje CI ładnie popalić

Kupiliśmy jej wczoraj super maskotkę. Jak tylko zrzucę foty na kompa to zaraz Wam wkleję.
.Ostatnio dał nam bardzo popalić, szczepionka i kolka to było już za dużo na malucha
pozazdroscic...a jeśli chodzi o zasypianie to zasypia sama w łóżeczku w ciągu 15min. Jeśli nie śpi to sobie gada i nie płacze.
spróbuje, bo chyba ten lefax nie dojdzie do wtorku wiec jutro kupie ten bobotik... wyczytalam jeszcze w jednej gazecie ze esputicom dziala wiec tez kupie...wyczytałam na kwietniówkach, że bobotic ma taki sam skład jak lefax...Sprawdziłam i... ma jeszcze więcej simeticonu...!!!
u mnie to raczej nie wykonalne znalesc kogos zeby zajął się Kingą w nocy... mama mi pomaga tyle ile może w dzień, a że jest osobą niepełnosprawną to nie chce jej męczyć, a mój ojciec jest dziwny... jak ma się zając Kinga to się zajmie, ale chyba jest jeszcze za mała Kinga, może jak bedzie starsza to bedzie chetniej się nią zajmował...No i wiesz co...wiem, że ciężko znaleźć kogoś żeby posiedział z dzieckiem...Ale może Ci się uda?najlepiej by było jakby ktoś mógł wziąć Kinię na noc, żebyś choć jedną przespała spokojnie! to Ci jest na prawdę bardzo potrzebne!!!
A! moja Hanusia dziś też się obróciła...ale z plecków na brzuch...
Gosiu ja sie nie bałam, ale powiem szczerze, ze pamietam jak jeszcze w ciazy wkładała mi "wziernik" (czy jakos tak to sie naywa) i troche mnie bolało to, a teraz prawie w ogole nie czulam tego... wic chyba mam szerzej po porodzie...i boję się powiem wam szczerze - że tam .hmm .. za szeroko będzie ..
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość