A ja oglądam wszystkie seriale po kolei . Pierwszy serial to Barwy szczęścia, a w trakcie nagrywam sobie Na wspólnej (bo mam tvN), potem M jak miłość, a potem nagrane Na wspólnej . Mój P się już przyzwyczaił, ale nie powiem, żeby mu się to podobało
dorotaczekolada, bo tak ciężko sie wciagnąć w jakiś serial od tysiąc ktoregoś odcinka
MjM i Na Wspólnej oglądalam od pierwszego z tym, że teraz nie mogę zdążyc ułożyć chłopców przed wspólna i oglądam powtorkę lub omnibus w sobotę, i Majkę lubię. Jak coś robię to mnie dzieci wołaja jak się zaczyna.
mój mąż jest niepoważny i nieodpowiedzialny. załamuje ręce.
jestem dzisiejszym dniem okropnie zmęczona
nie dziwie Ci się skołował Cię, już myślałaś, że się przeprowadzacie, przeżywalaś to , a teraz... odwidziało mu się że nie w tym roku. Tacy sa niestety faceci
on wymyślił coś jeszcze lepszego. że sprzeda nasz samochód który kupilismy za pieniądze ze slubu swojej matce i wezmnie za niego ok 7 tyś czyli powiedzmy ''moją część''. a samochód kosztował nas 16 tyś. ''swojej częsci'' od niej nie weźmie.
wyśmiałam go.
ale boli mnie serce że jego nie obchodzę ani ja ani dziecko tylko kutfa ta stara wiedzma.
jeśli on się nie zmieni to nasz związek nie przetrwa. bo ja nie dam rady starać się za dwoje :-(